• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το σύνολο στην καμπίνα του C3 Aircross, δείχνει πολύ νεανικό και μαζί με τον πίνακα οργάνων και την οθόνη αφής αποδεικνύεται και ιδιαιτέρως λειτουργικό.

Το minimal εσωτερικό του Peugeot 2008 είναι μοντέρνο σχεδιαστικά και καλό ποιοτικά. Ο πίνακας οργάνων και το μικρό τιμόνι κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Στιβαρό είναι το εσωτερικό του Captur, το οποίο προτάσσει ένα αρκετά νεανικό και μοντέρνο προφίλ.

Εσωτερικό: Ξεχωρίζει η απτή ποιότητα του 2008

79.030 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/8/2019

Εξερευνώντας το καλύτερο σε ποιότητα ανακαλύπτεις πως τελικά το Peugeot 2008 ξεχωρίζει με την υφή των υλικών, την πολύ καλή συναρμολόγησή τους και το προσεγμένο φινίρισμα της καμπίνας. ¶κρως ενδιαφέρον στοιχείο είναι και η minimal λογική, που συναντάς σττην καμπίνα του 2008, με το μικρό σε διάμετρο τιμόνι, τον ψηλά τοποθετημένο πίνακα οργάνων (η θέση οδήγησης δε θα βολέψει απόλυτα τα άτομα ψηλού αναστήματος)  και την στάνταρ οθόνη αφής για τον έλεγχο του συστήματος infotainmet.

Στιβαρό είναι και το εσωτερικό του Captur, το οποίο προτάσσει ένα  πιο νεανικό και μοντέρνο προφίλ με high-tech χαρακτήρα, χάρη στο (έξτρα) σύστημα πολυμέσων R-LINK EVOLUTION με πλοήγηση και οθόνη αφής 7 ιντσών, στο οποίο παράλληλα έχει προσεχθεί πολύ και η εργονομία.

Ακόμα πιο μοντέρνα και με μπόλικο «χρώμα» είναι η καμπίνα του C3 Aircross με ιδιαίτερα ελλειπτικά σχήματα στους αεραγωγούς, τιμόνι με πεπλατυσμένη την κάτω πλευρά του κι μια ευμεγέθη οθόνη για το infotainment. 
Στον τομέα της ποιότητας όλα τα σκληρά πλαστικά μέρη δείχνουν καλοβαλμένα και καλοφινιρισμένα προσθέτοντας πόντους στο τελικό αποτέλεσμα. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ