Citroen C3 Aircross Vs Fiat 500X

Citroen C3 Aircross Vs Fiat 500X

8.198 Επισκέψεις στο άρθρο (30/6/2022)

Το Citroen C3 Aircross προσφέρει στυλ και άνεση, ενώ το Fiat 500X trendy σχεδίαση και πιο προσιτή τιμή. Ποιο από τα δύο κερδίζει τη μάχη;

Το άνετο ή το trendy;

Χωρίς αμφιβολία, τα B-SUV είναι το hot trend της αυτοκίνησης. Ανάμεσα στις πολυάριθμες επιλογές που προσφέρονται φέραμε σε αντιπαράθεση δύο από τα πιο trendy σε σχεδίαση, χαρακτηριστικό που συνδυάζεται και με ένα ακόμη στοιχείο. Έτσι, το Citroen C3 Aircross είναι το πιο άνετο μοντέλο της κατηγορίας, τιμώντας τη φήμη της γαλλικής φίρμας, ενώ το Fiat 500X εκτός από το ξεχωριστό στυλ προσφέρει και την πιο χαμηλή τιμή κτήσης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σχεδίαση: Πιο SUV το C3 Aircross, ακόμα πιο trendy το 500X

Ιδιαίτερο σχεδιαστικό ενδιαφέρον με pop-trendy στοιχεία έχει το Fiat 500X, το οποίο δείχνει σαν ένα «πρησμένο» 500αράκι, διατηρώντας και μεγεθύνοντας τα βασικά στοιχεία της σχεδίασης του εμβληματικού μίνι. Συγχρόνως είναι και το μεγαλύτερο με μήκος 4,25 μ.. Από την άλλη το C3 Aircross (μήκος 4,15 μ.) θα λέγαμε πως είναι ένα πιο στυλάτο C3 με πιο πολυχρηστικές εμφανισιακές καταβολές, ενώ θυμίζει περισσότερο SUV χάρη στις αναλογίες του και τον ογκώδη προφυλαχτήρα.

Value For Money: Πιο προσιτό το 500X

Το Fiat 500Χ είναι λίγο πιο προσιτό με τη βασική βενζινοκίνητη έκδοση της δοκιμής να κοστίζει 19.700 ευρώ και μάλιστα με πολύ καλή εγγύηση διάρκειας 5 ετών/200.000 χλμ., προσφέροντας όλα τα απαραίτητα από πλευράς εξοπλισμού. 5 χρόνια εγγύηση προσφέρει και η Citroen στο B-SUV της, το οποίο όμως κοστίζει από 21.950 ευρώ προσφέροντας μεγαλύτερη κεντρική οθόνη και αναδιπλούμενους ηλεκτρικούς καθρέφτες. Κανένα από τα δύο στη βασική έκδοση δεν έχει ζάντες αλουμινίου και σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

PEIRAIOS LEASING
NISSAN