Το «ευήλιο» σαλόνι του Citroen C3 έχει ευχάριστη αισθητική και λιτές σχεδιαστικές γραμμές.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το «ευήλιο» σαλόνι του Citroen C3 έχει ευχάριστη αισθητική και λιτές σχεδιαστικές γραμμές.

Εσωτερικό: Ευχάριστο το C3, ποιοτικό το Corsa, φορτωμένο το Fiesta

25.085 Επισκέψεις στο άρθρο (23/10/2016)

Το «ευήλιο» σαλόνι του Citroen C3 έχει ευχάριστη αισθητική και τα σκληρά πλαστικά διαθέτουν προσεγμένο φινίρισμα και είναι γεροδεμένα. Σίγουρα προεξάρχον χαρακτηριστικό αποτελεί το σύστημα πολυμέσων με την μεγάλη οθόνη και GPS, ωστόσο η λειτουργία και οι εναλλαγές των μενού απαιτούν κάποια εξοικείωση. Αυξημένη είναι και η πρακτικότητα χάρη στις αρκετές θήκες για μικροαντικείμενα, ενώ η θέση οδήγησης είναι βολική και προσφέρει καλή περιφερειακή ορατότητα. 
Το εσωτερικό του Fiesta δείχνει πιο εντυπωσιακό, ενώ πόντους προσθέτει η χρήση μαλακών πλαστικών στο πάνω μέρος του ταμπλό τουλάχιστον. Ωστόσο η συναρμογή δεν είναι κορυφαία και η απουσία μιας οθόνης αφής δείχνει την ηλικία του. Τα πολλά κουμπιά στην κεντρική κονσόλα απαιτούν μία κάποια εξοικείωση, από την άλλη όμως τo σύστημα infotainment διαθέτει φωνητικές εντολές, που μεγιστοποιούν την ευκολία χειρισμού. Επιπλέον, είναι το μόνο που διαθέτει το σύστημα MyKey, που αναγνωρίζει διαφορετικά κλειδιά του ίδιου αυτοκινήτου και στη συνέχεια διαμορφώνει τις ρυθμίσεις σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη-γονέα για συγκεκριμένο όριο ταχύτητας και μη παράκαμψη κανόνων οδικής ασφάλειας.
Η αισθητική της «λογικής» και η άνευ ρίσκου σχεδίαση έχει συνέχεια και στην καμπίνα της νέας Fabia. Κυριαρχεί η λιτή εικόνα και μας εξέπληξε αρνητικά η παντελής απουσία μαλακών πλαστικών ή επένδυσης στο ταμπλό. Το χάπι χρυσώνεται από την πολύ καλή συναρμογή σε όλα τα σημεία, το άκρως ικανοποιητικό φινίρισμα και την απροβλημάτιστη εργονομία. Την μουντάδα του διακόσμου «σπάει» η φάσα με look αλουμινίου, καθώς και η έγχρωμη οθόνη αφής του συστήματος infotainment, με πολλές λειτουργίες και αυξημένες δυνατότητες συνδεσιμότητας με κινητά. 


Εντυπωσιακή η οθόνη αφής, αλλά η λειτουργία της απαιτεί κάποια εξοικείωση.

Εντυπωσιακή η οθόνη αφής, αλλά η λειτουργία της απαιτεί κάποια εξοικείωση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

OPEL NEA MONTELA
test center