Yπάρχει η επιλογή για βαφή Metallic Obsidien Black με ασορτί Black Airbump και φυσικά μαύρους τροχούς.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Yπάρχει η επιλογή για βαφή Metallic Obsidien Black με ασορτί Black Airbump και φυσικά μαύρους τροχούς.

Citroen C4 Cactus OneTone

5.325 Επισκέψεις στο άρθρο (30/1/2017)

Μια νέα –μονόχρωμη- έκδοση εμπλουτίζει τη γκάμα του Citroen C4 Cactus, η OneTone, με το γαλλικό μοντέλο να αποκτά και νέο αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων.

Μετά το λανσάρισμα των εκδόσεων «W» και «Rip Curl», το Citroen C4 Cactus αποκτά άλλη μία σπέσιαλ έκδοση, την OneTone, ενώ η γαλλική εταιρεία εμπλουτίζει τη γκάμα του μοντέλου με 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Στην απόχρωση Pearlescent Perle White, συναντάμε Dune Airbumps και δίτονους λευκούς τροχούς.

Στην απόχρωση Pearlescent Perle White, συναντάμε Dune Airbumps και δίτονους λευκούς τροχούς.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Το νέο C4 Cactus OneTone θα είναι διαθέσιμο σε τρεις χρωματικούς συνδυασμούς. Απόχρωση Pearlescent Perle White με Dune Airbump και δίτονους λευκούς τροχούς. Ακόμα υπάρχει η επιλογή για βαφή Metallic Obsidien Black με ασορτί Black Airbump και φυσικά μαύρους τροχούς. Τέλος, υπάρχει και το χρώμα Pearlescent Shark Grey, συνδυασμένο με Grey Airbump και δίχρωμους τροχούς.
 
Οι τιμές της έκδοσης OneTone ξεκινούν στη Γαλλία από τα 22.100 ευρώ. Για αυτά τα λεφτά προσφέρει τον εξοπλισμό της έκδοσης Shine, με επιπλέον στοιχεία όπως οι Cross τροχοί των 17 ιντσών, οι άσπρες ράγες οροφής και τα ασορτί καπάκια καθρεπτών (στην έκδοση Pearlescent Perle), τα σήματα «OneTone», η κάμερα οπισθοπορείας, τα θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, το ημιδερμάτινο σαλόνι και τα ειδικά πατάκια.
  
Σημαντική είδηση είναι και η προσθήκη του αυτόματου κιβωτίου των 6 σχέσεων. Συνδυάζεται αποκλειστικά με τον 3κύλινδρο κινητήρα PureTech 110 S&S, προσφέροντας μέση κατανάλωση 5,1 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 118 γρ./χλμ. Το κιβώτιο EAT6 (Efficient Automatic Transmission 6) διαθέτει νέο μετατροπέα της Aisin και υπόσχεται πιο γρήγορες και ομαλές αλλαγές σχέσεων.
 
Οι οδηγοί μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο λειτουργίες, τις «Sport» και «Snow». Η Citroen προσφέρει το κιβώτιο EAT6 στις εκδόσεις Feel, Shine, Rip Curl, OneTone και Feel Business, με τις τιμές να ξεκινούν στη Γαλλία από τα 20.400 ευρώ. Οι ευρωπαϊκές πωλήσεις θα ξεκινήσουν από τον Φεβρουάριο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto