Citroen C4 Cactus cabrio

Citroen C4 Cactus cabrio

Citroen C4 Cactus cabrio

7.013 Επισκέψεις στο άρθρο (24/8/2015)

To γαλλικό μοντέλο θα αποκτήσει ανοιχτή έκδοση και θα αποτελέσει τον απόγονο του θρυλικού Mehari.

Η Citroen αναμένεται να αποκαλύψει την cabrio εκδοχή του δημοφιλούς C4 Cactus, η οποία είναι επηρεασμένη από το Mehari, στην προσεχή έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Αν και ακόμα δεν έχουν διαρρεύσει πολλά από το στρατηγείο της γαλλικής φίρμας, το ανοικτό μοντέλο της, θα αποτελεί μια μοντέρνα παραλλαγή buggy με στοιχεία από παλαιότερες δεκαετίας. 
Πάνω σε αυτή τη φιλοσοφία το Cactus θέλει να συνδυάσει την απλότητα με την οδηγική ευχαρίστηση, κρατώντας το ήδη υπάρχον ιδιαίτερο χαρακτήρα του crossover της. Η οροφή του θα είναι υφασμάτινη και στο πίσω μέρος θα υπάρχει ανοικτός χώρος φόρτωσης που θα θυμίζει pick-up. Επιπλέον θα υπάρχουν διάφορα μέρη που θα αναβιώνουν το Mehari, όπως πόρτες από ελαφρό πλαστικό, διαφορετικοί χρωματισμοί και μεγάλες δυνατότητες εξατομίκευσης. 
Να θυμίσουμε ότι το θρυλικό Mehari σημείωσε τεράστια επιτυχία τις δεκαετίες του 70 και του 80 πουλώντας πάνω από 150.000 κομμάτια. Εξάλλου υπήρξε ουσιαστικά «κοντινό συγγενή» του θρυλικότερου 2CV, αφού μοιραζόντουσαν τα ίδια μηχανικά μέρη. 
  Διαβάστε επίσης: Αναβάθμιση για το Citroen C5Για να επανέλθουμε στο Cactus C4 Cabrio, η Citroen αναμένεται να το εφοδιάσει με τους ίδιους κινητήρες, χωρίς ωστόσο κανείς να μπορεί να αποκλείσει αργότερα να προσθέσει κάτι νέο στην γκάμα του. Σίγουρα πάντως μια τετρακίνητη έκδοση όπως το Mehari του 1979 θα ήταν καλοδεχούμενη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

VW LEASEPRO
test center