Citroen C5 Aircross Vs Ford Kuga

44.823 Επισκέψεις στο άρθρο (1/7/2020)

Το Citroen C5 Aircross και το νέο Ford Kuga βρίσκονται αντιμέτωπα στην μικρομεσαία crossover κατηγορία και διαμορφώνουν ένα από τα πιο καυτά ζευγάρια αυτής με επίκεντρο τις μεγάλες τους διαστάσεις.


Με μήκος 4.614 χλστ., το νέο Ford Kuga είναι το μεγαλύτερο αυτοκίνητο της κατηγορίας των μικρομεσαίων SUV/crossover και αυτό του χαρίζει πλούσιους χώρους, πρακτικότητα και επιβλητική εικόνα. Στοιχεία που τα συναντάμε και στο Citroen C5 Aircross το οποίο με τη σειρά του τοποθετείται στο άνω άκρο της κατηγορίας με μήκος στα 4.500 χλστ.. Έχουμε λοιπόν δύο αυτοκίνητα με έντονο αγοραστικό ενδιαφέρον που διαμορφώνουν παράλληλα και μια πολύ ενδιαφέρουσα αντιπαράθεση. Ας τη δούμε…

Εμφάνιση: Πιο κομψό το C5 Aircross, πιο «άγριο» το Kuga
Η εμφάνιση και των δύο αυτοκινήτων είναι όμορφη και παρά τις αυξημένες τους διαστάσεις χαρακτηρίζονται κομψά, το καθένα με τον τρόπο του. Η Citroen έχει χαρίσει ένα περισσότερο εκλεπτυσμένο στυλ στο μικρομεσαίο της SUV και ξεχωρίζει για αυτό στην κατηγορία των mainstream αυτοκινήτων, ενώ από την άλλη η Ford πατώντας πάνω στα δυναμικά πρότυπα των αυτοκινήτων της, δίνει και στο Kuga τον απαραίτητο δυναμισμό για να ξεχωρίσει. 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Toyota
moto