6 φωτογραφίες »

Ξεχωριστό αισθητικά είναι το εσωτερικό του C5 Aircross. Η ποιότητα είναι καλή παρά τα σκληρά πλαστικά, ενώ διακρίνεται και για την άνετη θέση οδήγησης που διαθέτει.

Εσωτερικό: Ξεχωρίζει το C5 Aircross σε εικόνα, το Kuga σε ποιότητα

44.824 Επισκέψεις στο άρθρο (1/7/2020)

Αρχικά να πούμε πως και τα δύο αυτοκίνητα έχουν από την βασική τους έκδοση πλούσιο εξοπλισμό με πολλά σύγχρονα στοιχεία άνεσης και υποβοήθησης της οδήγησης, καθώς και οθόνες για τα συστήματα infotainment 8 ιντσών. Το Citroen C5 Aircross ξεχωρίζει για την σχεδίαση του εσωτερικού του και την άνετη θέση οδήγησης ενώ το Kuga είναι καλύτερο στην εργονομία και διαθέτει πιο εύκολο στη χρήση infotainment. Η ποιότητα κατασκευής βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα με το Kuga ωστόσο να υπερτερεί λόγω της χρήσης μαλακού υλικού στο ταμπλό που εμφανίζει και καλύτερη συναρμολόγηση, ενώ το C5 Aircross αν και διαθέτει σκληρά αλλά πολύ καλής ποιότητας πλαστικά, εμφανίσει πιο προσεγμένο φινίρισμα.

Χώροι: Κuga για επιβάτες, C5 Aircross για αποσκευές
Οι χώροι είναι εξαιρετικοί για την φιλοξενία έως και 5 επιβατών και στα 2 αυτοκίνητα, με το Ford Kuga να εμφανίζει καλύτερους χώρους για τους επιβάτες προς όλες τις μετρήσεις. Το συρόμενο πίσω κάθισμα που διαθέτουν αμφότερα, αυξομειώνει ανάλογα το χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών και τον χώρο αποσκευών, ωστόσο στην μέγιστη τιμή του, αυτός είναι μεγαλύτερος στο Citroen C5 Aircross (720 έναντι 645 λίτρων). 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto