Το My Ami Cargo θα κυκλοφορήσει στη Γαλλία τον Ιούνιο και η τιμή ξεκινά από 6.490 ευρώ.
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το My Ami Cargo θα κυκλοφορήσει στη Γαλλία τον Ιούνιο και η τιμή ξεκινά από 6.490 ευρώ.

Citroen My Ami Cargo: Μικροσκοπικός κουβαλητής

12.498 Επισκέψεις στο άρθρο (6/5/2021)

Στην περαιτέρω εξέλιξη του μικροσκοπικού Ami εργάστηκε η Citroen, η οποία παρουσίασε το νέο My Ami Cargo, το οποίο ουσιαστικά αποτελεί την επαγγελματική έκδοση του αμιγώς ηλεκτρικού γαλλικού μοντέλου.

Έχοντας ως βάση το επιβατικό Ami, το My Ami Cargo είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο όχημα παράδοσης, ικανό για να μεταφέρει μικρά πακέτα σε μικρές αποστάσεις εντός πόλης, αφού οι διαστάσεις τους είναι τέτοιες που το βοηθούν να κινείται με άνεση στους στενούς δρόμους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Εξωτερικά το μοντέλο ακολουθεί πιστά το επιβατικό Ami, εσωτερικά όμως τα πράγματα διαφέρουν. Η καμπίνα του My Ami Cargo δεν περιλαμβάνει κάθισμα συνοδηγού, στη θέση του οποίου έχει περάσει ένα αρθρωτό κιβώτιο φορτίου που παρέχει χώρο αποθήκευσης έως 260 λίτρα και έως 140 κιλά.
 
Το κουτί αποθήκευσης βοηθά στη διασφάλιση του φορτίου και συμπληρώνεται από ένα αρθρωτό ράφι που υποστηρίζει 40 κιλά βάρους και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χώρος εργασίας. Μάλιστα το ράφι έχει τη δυνατότητα να αφαιρεθεί σε περίπτωση που δεν χρειάζεται. Από κει και πέρα το ρυθμιζόμενο δάπεδο φόρτωσης του My Ami Cargo επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν αντικείμενα μήκους έως και 1,2 μέτρων, ενώ η μάρκα υπογραμμίζει πως η συνολική χωρητικότητα αποθήκευσης είναι μεγαλύτερη των 400 λίτρων.
 
Δεδομένου ότι το όχημα έχει σχεδιαστεί για επιχειρήσεις, η Citroen θα προσφέρει μια σειρά από εξωτερικές προσαρμογές. Συγκεκριμένα, οι πελάτες που παραγγέλνουν περισσότερα από δέκα οχήματα θα μπορούν να τα παραλαμβάνουν σε συγκεκριμένα χρώματα και εξοπλισμένα με λογότυπα της εταιρείας πριν από την παράδοση.
 
Το My Ami Cargo διαθέτει μπαταρία ιόντων λιθίου 5,5 kWh που τροφοδοτεί έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 8 ίππων. Η τελική ταχύτητα ορίζεται στα 45 χλμ./ώρα και η αυτονομία του στα 75 χιλιόμετρα. Το μοντέλο θα κυκλοφορήσει στη Γαλλία τον Ιούνιο και η τιμή ξεκινά από 6.490 ευρώ. Οι πελάτες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα μίσθωσης του οχήματος με 24,18 ευρώ ανά μήνα με προκαταβολή 2.508,43 ευρώ.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto