Citroen Upgrade Now με όφελος έως και 2.300 ευρώ
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Citroen Upgrade Now με όφελος έως και 2.300 ευρώ

2.701 Επισκέψεις στο άρθρο (12/7/2022)

Η Citroen προσφέρει το νέο πρόγραμμα δωρεάν αναβάθμισης εξοπλισμού «Upgrade Now» με όφελος για τον καταναλωτή που αγγίζει έως και τις 2.300 ευρώ.

Δωρεάν αναβάθμιση εξοπλισμού από τη Citroen

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Citroen προσφέρει ένα ειδικό πακέτο αναβάθμισης εξοπλισμού εντελώς δωρεάν σε όλες τις εκδόσεις του C3 Aircross, της πρότασης των Γάλλων στην hot κατηγορία των μικρών SUV, περιλαμβάνοντας συγκεκριμένα στοιχεία εξοπλισμού ανάλογα πάντα με την έκδοση. Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα «Upgrade Now» προσφέρει συνολικό όφελος έως και 2.300 ευρώ στον υποψήφιο αγοραστή, κάνοντας πιο δελεαστική την αγορά του γαλλικού μοντέλου που ξεχωρίζει τόσο για τις πρακτικές και αποθηκευτικές λύσεις του σε καμπίνα και χώρο αποσκευών, όσο και για την εν γένει οδική του συμπεριφορά σε κακοτράχαλες διαδρομές, όπου «σβήνει» τις αναταράξεις χάρη σε ανάρτηση και αναπαυτικά καθίσματα.

Πληρώνεις τα ίδια λεφτά, παίρνεις παραπάνω εξοπλισμό

Αναφορικά με τις εκδόσεις εξοπλισμού, το Citroen C3 Aircross χαρακτηρίζεται πλήρες από την βασική έκδοση εξοπλισμού Feel Pack (21.950 ευρώ) στην οποία περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, cruise control, αυτόματα φώτα, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, δερμάτινο τιμόνι, κ.ά.. Η ακριβότερη επιλογή, C-Series (22.800 ευρώ), προσφέρει έξτρα αυτόματο κλιματισμό, αυτόματους υαλοκαθαριστήρες, οροφή bi-tone, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, κόκκινες λεπτομέρειες σε ποδιά και καθρέπτες εξωτερικά κ.ά., με την κορυφαία πρόταση Shine Pack (26.000 ευρώ) να παρέχει keyless σύστημα, ασύρματη φόρτιση κινητού τηλεφώνου, σύστημα Grip Control με Hill Descent Assist, ζάντες αλουμινίου 17" Origami Diamond Cut κ.ά.. Με το πρόγραμμα «Upgrade Now» η αναβάθμιση από τη μία έκδοση εξοπλισμού στην επόμενη παρέχεται δωρεάν, οπότε στην ίδια τιμή αγοράζετε περισσότερο εξοπλισμό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σε βενζίνη και diesel από 110 έως 130 άλογα

Σχετικά με την γκάμα των μηχανικών συνόλων, η Citroen προσφέρει το C3 Aircross με τον 1,2 PureTech βενζίνης σε δύο εκδόσεις ισχύς με 110 και 130 άλογα, που συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων και αυτόματο EAT6, αντίστοιχα. Στο diesel, υπάρχει η επιλογή του 1,5 BlueHDi των 110 ίππων με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων, ενώ στις εκδόσεις με το αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων το ίδιο μοτέρ αποδίδει 120 άλογα. Επιπλέον, το C3 Aircross έχει τη δυνατότητα να εφοδιαστεί με την προηγμένη τεχνολογία Grip Control της γαλλικής φίρμας με Hill Descent Assist, για χρήση σε απαιτητικά τερέν όπως λάσπη ή άμμος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
Audi