Citroen e-C4 C-Cross: το γαλλικό κλειδί της ηλεκτροκίνησης
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Citroen e-C4 C-Cross: το γαλλικό κλειδί της ηλεκτροκίνησης

31.651 Επισκέψεις στο άρθρο (19/10/2021)

Ποιο αυτοκίνητο είναι μικρομεσαίας κατηγορίας, έχει coupe και crossover προσέγγιση και ανταποκρίνεται 100% στις σύγχρονες απαιτήσεις βιώσιμης κινητικότητας; Το αμιγώς ηλεκτρικό Citroen e-C4 C-Cross είναι η φρέσκια γαλλική πρόταση στα μοντέλα με μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα η οποία συνδυάζει όλα τα παραπάνω «όπλα». Και όχι μόνο.

Έχοντας πειραματιστεί με την κατασκευή ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην κατηγορία των επαγγελματικών η Citroen απέκτησε την κατάλληλη τεχνογνωσία και την εφήρμοσε και στον κόσμο των επιβατικών. Το e-C4 C-Cross είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό ευρείας παραγωγής από την γαλλική φίρμα, ένα μοντέλο με επαναστατική σχεδίαση, το οποίο «κουβαλά» όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν ένα e-car του μέλλοντος.

Ανατρεπτικό design τριών σχεδιαστικών κόσμων

Επειδή η πρώτη εντύπωση έχει τεράστια σημασία σε οτιδήποτε μας απασχολεί, το e-C4 C-Cross δεδομένα κεντρίζει το ενδιαφέρον χάρη στην μοντέρνα πολυπλοκότητά του. Θα μπορούσε να πει κανείς πως με την δημιουργία του ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για τη Citroen αλλά και για τη μικρομεσαία κατηγορία. Έχουμε, δηλαδή, το λανσάρισμα ενός μοντέλου που βρίσκεται στις παρυφές της SUV κατηγορίας, προβάλλοντας ταυτόχρονα λεπτομέρειες ενός εντυπωσιακού κουπέ αυτοκινήτου. Συγκριτικά με τις συμβατικές επιλογές, η «πράσινη» εκδοχή έχει ως διακριτικά γνωρίσματα το μονόγραμμα ë στα φτερά και στο πίσω μέρος, το αποκλειστικό πακέτο εξωτερικής διαμόρφωσης σε χρώμα μπλε ανοδιωμένης απόχρωσης και τις αποκλειστικές ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, ειδικά σχεδιασμένες για εξοικονόμηση ενέργειας.
Συνέχεια του άρθρου >>>
peugeot
NISSAN