Ένα καινοτόμο και ιδιαίτερο όχημα, το οποίο θυμίζει αυτά που στέλνει η NASA στον πλανήτη ¶ρη, αναμένεται να παρουσιάσει τις προσεχείς ημέρες η Hyundai.

Η teaser εικόνα έτσι όπως τη δημοσίευσε η μάρκα.

Cradle: Η «ακρίδα» της Hyundai

1.888 Επισκέψεις στο άρθρο (3/1/2019)

Ένα καινοτόμο και ιδιαίτερο όχημα, το οποίο θυμίζει αυτά που στέλνει η NASA στον πλανήτη ¶ρη, αναμένεται να παρουσιάσει τις προσεχείς ημέρες η Hyundai.

Έχοντας πάρει την ονομασία Cradle, το νέο concept που θα παρουσιάσει η κορεατική μάρκα στην επερχόμενη έκθεση CES δεν πρόκειται για κάποιο διαγαλαξιακό ρομποτικό όχημα, αλλά για ένα χρήσιμο εργαλείο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
 
Η μάρκα αναφέρει πως το Cradle έχει μια «εντελώς νέα φιλοσοφία οχήματος» που συνδυάζει τη ρομποτική, με την τεχνολογία ηλεκτρικών οχημάτων. Επιπλέον η εταιρεία στη συνέχεια ανέφερε πως μπορεί να φτάσει στο σημείο που κανένα αυτοκίνητο δεν μπορούσε να πάει πιο πριν.
Αν και περισσότερες πληροφορίες δεν δόθηκαν, είναι προφανές πως οι κορεάτες προορίζουν το Cradle για ένα όχημα διάσωσης, όντας σε θέση να ανταποκριθεί σε φυσικές καταστροφές όπως οι σεισμοί. Όπως βλέπουμε από την εικόνα οι τροχοί είναι το τελείωμα των αρθρωτών εξαρτημάτων που αποτελούν τα «πόδια» του Cradle, κερδίζοντας έτσι σε ύψος.  Από κει και πέρα ορατή είναι η πλαϊνή πόρτα για την πιο εύκολη είσοδο του φορείου με τον τραυματία, ενώ ο εξοπλισμός περιλαμβάνει τα απαραίτητα πολύ ισχυρά φώτα.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως στο βάθος της εικόνας παρατηρούμε και ένα ακόμα παρόμοιο όχημα με το Cradle, αλλά όχι το ίδιο. Αυτό ίσως να σημαίνει πως η Hyundai έχει στα πλάνα της να προσφέρει μία σειρά από τέτοια οχήματα το καθένα για διαφορετική χρήση, όλα όμως για τις ίδιες συνθήκες.   
 
Περισσότερες πληροφορίες θα υπάρξουν στις 7 Ιανουαρίου όταν και η Hyundai θα αποκαλύψει επίσημα το Cradle.

Toyota
moto