Η τελευταίας γενιάς κούκλες έχουν τη δυνατότητα να προβλέπουν την τελική τοποθέτηση του σώματος πριν τη σύγκρουση

Η τελευταίας γενιάς κούκλες έχουν τη δυνατότητα να προβλέπουν την τελική τοποθέτηση του σώματος πριν τη σύγκρουση

Crash test για παιδιά

2.521 Επισκέψεις στο άρθρο (4/7/2016)

H Toyota αποφάσισε στα εικονικά δοκιμαστικά τεστ σύγκρουσης, να επεκτείνει τη γκάμα των dummies, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτή και παιδιά διαφορετικών ηλικιών.

Το λογισμικό προσομοίωσης crash-test , γνωστό και ως Total Human Model for Safety (THUMS), χαρτογραφεί και αναλύει τους τραυματισμούς στο ανθρώπινο σώμα σε ενδεχόμενο σύγκρουσης. Το THUMS έχει την ικανότητα να προβλέπει την έκταση όλων των πιθανών τραυματισμών στο σώμα, αποτελώντας ένα από τα σπουδαιότερα εργαλεία των εταιρειών στο σχεδιασμό της παθητικής ασφάλειας των οχημάτων τους. 
Το τμήμα ερευνών της Toyota, σε συνεργασία με τα Πανεπιστήμια των Wayne State και Michigan δημιούργησαν για αυτό το σκοπό κούκλες- dummies παιδιών διαφορετικής ηλικίας με σκοπό να επεκτείνουν έτσι το φάσμα των ερευνών τους. Οι καινούριες κούκλες προσομοιώνουν παιδιά ηλικίας 3,6 και 10 ετών και προσφέρονται είτε ως επιβάτες ή ως πεζοί. 
Η τελευταίας γενιάς κούκλες που κατασκευάστηκαν για την Toyota, ωστόσο θα πουληθούν και σε άλλους κατασκευαστές, έχουν τη δυνατότητα να προβλέπουν την πιθανή αντίδραση του ατόμου και τελική τοποθέτηση του σώματος ακριβώς πριν τη σύγκρουση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
test center