• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η αρχιτεκτονική του βασίζεται στην πλατφόρμα πέμπτης γενιάς Heartect που χρησιμοποίει και το Suzuki Baleno.

Crossover Suzuki Swift;

3.943 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/5/2017

Ο Shoeb R Kalania έδωσε στη δημοσιότητα ένα ψηφιακό σχέδιο για το Swift σε έκδοση crossover. Πώς σας φαίνεται;

 
Oι παραλλαγές των hatchback έχουν την τιμητική τους στις σχεδιάσεις των εταιριών ψηφιακών σχεδιάσεων και αυτή εδώ είναι μία από αυτές. Πρόκειται για ένα crossover που δημιούργησε ο Shoeb R Kalania, με αρκετές καμπύλες και με μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος για πιο απαιτητικά τερέν.

Το μοντέλο αυτό βασίζεται στο Suzuki Swift Cross αυτού του έτους με μαύρα πλαστικά επιπρόσθετα μέρη στην μπροστινή μάσκα, νέο μεταξόνιο, μεγαλύτερες ροδές και νέο στυλ σχεδίασης στις ζάντες και στο πλαϊνό μέρος.
Η αρχιτεκτονική του φαίνεται ότι βασίζεται στην πλατφόρμα πέμπτης γενιάς Heartect που χρησιμοποίει και το Suzuki Baleno. Oι διαστάσεις του είναι 3.840 χλστ μήκος, 1.735 χλστ πλάτος και 1.495/1.520 χλστ ύψος, με μεταξόνιο 2.450 χιλιοστών. Το μοντέλο της εικόνας θα μπορούσε να έχει απόσταση από το έδαφος άνω των 170 χιλιοστών.
 
Τα μηχανικά μέρη του νέου Suzuki Swift, φημολογείται ότι θα περιλαμβάνει τον 4κύλινδρο 1.3 λίτρων diesel κινητήρα με αυτόματο ή χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων όπως επίσης και έναν 4κύλινδρο 1.2 λίτρων βενζινοκινητήρα με το ίδιο κιβώτιο.

Το νέο Suzuki Swift, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να λανσαριστεί στις αρχές του 2018 στην έκθεση Auto Expo.
 

Tags: SUZUKI SWIFT