Σημαντικά αναβαθμισμένο σε όλους τους τομείς έρχεται το εσωτερικό του νέου Mondeo, που ταιριάζει απόλυτα πλέον στον high-tech χαρακτήρα του μεσαίου Ford.

Σημαντικά αναβαθμισμένο σε όλους τους τομείς έρχεται το εσωτερικό του νέου Mondeo, που ταιριάζει απόλυτα πλέον στον high-tech χαρακτήρα του μεσαίου Ford.

Εσωτερικό: High-Tech εικόνα και πολύ καλή ποιότητα

47.164 Επισκέψεις στο άρθρο (6/3/2015)

Σχεδίαση

Σε σχέση με το προηγούμενο Mondeo το εσωτερικό του νέου μοντέλου είναι σημαντικά αναβαθμισμένο στο σχεδιαστικό κομμάτι, σε μια ατμόσφαιρα που προβάλει τον υψηλό τεχνολογικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Στο ταμπλό, ξεχωρίζουν οι μεγάλες ψηφιακές οθόνες του πίνακα οργάνων και του ηχοσυστήματος για την έκδοση Titanium, με τις άφθονες χρωμιωμένες επενδύσεις να παίζουν και εκείνες το ρόλο τους στη δημιουργία μιας πιο πολυτελούς εικόνας. Παράλληλα, εντύπωση προκαλεί το ανασηκωμένο τούνελ της κεντρικής κονσόλας, που φιλοξενεί μεταξύ άλλων τον διακόπτη του ηλεκτρικού χειρόφρενου αλλά και αρκετές θήκες για μικροαντικείμενα, παραπέμποντας σε κουπέ μοντέλα. Ο οδηγός από την πλευρά του απολαμβάνει πολύ καλή θέση οδήγησης πλήρους ρυθμίσεων (και για τη μέση), με το κάθισμα να παρέχει πολύ καλή στήριξη και εξαιρετική άνεση. Αντίστοιχα πλήρους ρυθμίσεων είναι και το πολυλειτουργικό τιμόνι.

Ποιότητα-Εργονομία

Το ταμπλό του νέου Ford Mondeo «ντύνεται» στο ανώτερο κυρίως τμήμα του με μαλακό, αφρώδες στην υφή υλικό, που δίνει μια απτή γεύση από premium εσωτερικό. Η συναρμογή όλων των υλικών είναι και αυτή πολύ προσεγμένη, ενώ το φινίρισμα έρχεται βελτιωμένο σε σχέση με το παρελθόν, με κάποια μόνο μικρά ατοπήματα νεότητας στο πλαστικό των εσωτερικών χειρολαβών. Η εργονομία από την πλευρά της κινείται σε πολύ καλά επίπεδα, με το ηχοσύστημα και τον κλιματισμό να μπορούν να χειριστούν κατά το δοκούν, είτε μέσω των μπουτόν στην κεντρική κονσόλα, είτε μέσω της μεγάλης οθόνης αφής. Φυσικά, ο οδηγός έχει στα… χέρια του όλο τον χειρισμό των συστημάτων πληροφόρησης, άνεσης και ασφάλειας, ενώ μόνο οι τρεις διαφορετικές απεικονίσεις του πίνακα οργάνων με τα τρία υπομενού, απαιτούν λίγο παραπάνω χρόνο εξοικείωσης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

AUTOFIT PASXA
vw