DS 4: Premium γαλλικό μικρομεσαίο που ξεχωρίζει
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

DS 4: Premium γαλλικό μικρομεσαίο που ξεχωρίζει

14.109 Επισκέψεις στο άρθρο (20/1/2022)

Όταν οι Γάλλοι έχουν κέφια σχεδιάζουν μοντέλα όπως το νέο ολοκαίνουργιο DS 4 που έρχεται με premium αισθητική, πρακτικότητα, υπερσύγχρονες τεχνολογίες και μια ευρεία γκάμα κινητήρων.

Όταν οι Γάλλοι έχουν κέφια...

Αυτό είναι το τέταρτο κατά σειρά μοντέλο στη γκάμα της DS δίπλα από τα 7 Crossback, 3 Crossback και 9. Μάλιστα, το ολοκαίνουργιο DS 4 στοχεύει απ’ ευθείας στο ψαχνό της premium μικρομεσαίας κατηγορίας κοντράροντας τα Audi A3, BMW Σειρα 1 και Mercedes-Benz A-Class. Όπλα του; Μα φυσικά η avant-garde αισθητική, το premium ύφος και οι προηγμένες τεχνολογίες. Πάμε λοιπόν να το δούμε πιο αναλυτικά.

Η έκδοση Cross του νέου DS 4 διαθέτει SUV προσανατολισμό με χαρακτηριστικά πλαστικά προστατευτικά και ποδιές.

Η έκδοση Cross του νέου DS 4 διαθέτει SUV προσανατολισμό με χαρακτηριστικά πλαστικά προστατευτικά και ποδιές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σχεδίαση: Ο ορισμός του avant-garde

Εμπνευσμένο από το πρωτότυπο DS Aero Sport Lounge, το DS 4 συνδυάζει στοιχεία από τα Coupé-SUV και τα κλασσικά μικρομεσαία hatchback. Με μήκος 4,40 μ., πλάτος 1,83 μ. και ύψος 1,47 μέτρα, το DS 4 έχει ως βάση τη γνωστή -και από το νέο Citroen C4- πλατφόρμα EMP2 και ξεχωρίζει με την ιδιαίτερη σχεδίαση και το αθλητικό του στυλ. Τα χαρακτηριστικά αυτά τονίζονται από τους μεγάλους (έως 20 ίντσες) τροχούς και το αεροδυναμικό σχήμα. Έτσι, το DS 4 σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο. Πιο αναλυτικά, στη μάσκα κυριαρχούν τα επιθετικά φώτα στην άκρη του καπό με προβολείς τεχνολογίας DS Matrix LED Vision με προεκτάσεις που φτάνουν χαμηλά στον προφυλακτήρα χαρίζοντας στο DS 4 μια ξεχωριστή φωτεινή υπογραφή. Στο κέντρο δεσπόζει η μεγάλη εξάγωνη γρίλια της DS, που ενώνεται με τα φώτα και την κεντρική εισαγωγή αέρα μέσω των χρωμιωμένων DS Wings. Στο πλάι, οι αναδυόμενες και αεροδυναμικές χειρολαβές έρχονται σε πλήρη αρμονία με το σύνολο, ενώ στην ουρά κάνει μπαμ η έντονη κλίση του παρμπρίζ, το οποίο σκεπάζεται από αεροτομή και πλευρές του αποτελούν συνέχεια της γραμμής της οροφής.

Το DS 4 θα διατεθεί σε τρεις εκδόσεις: DS 4, DS 4 Cross και DS 4 Performance Line με τη δεύτερη να διαθέτει προφανώς SUV προσανατολισμό με χαρακτηριστικά πλαστικά προστατευτικά και ποδιές, ενώ η τελευταία χαρακτηρίζεται από το σπορτίφ ύφος.

Eσωτερικό: Πολυτελές, ευρύχωρο και high-tech

Kινητήρες: Και σε plug-in υβριδική έκδοση

Tεχνολογία: «Διαβάζει» τις λακκούβες & ρυθμίζει κατάλληλα την ανάρτηση

Η γνώμη μας

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ELASTIKA 2024
OPEL