Μία πρώτη «γεύση» για το Android HMI σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης που θα έχει το Polestar 2, προσφέρει η Polestar.

Ιδού το Android Infotainment του Polestar 2

1.778 Επισκέψεις στο άρθρο (24/1/2019)

Μία πρώτη «γεύση» για το Android HMI σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης που θα έχει το Polestar 2, προσφέρει η Polestar.

Πριν από λίγο διάστημα η Polestar είχε δημοσιεύσει την πρώτη teaser εικόνα του επερχόμενου μοντέλου της Polestar 2. Η συγκεκριμένη εικόνα παρουσίαζε ένα σημείο του πίσω μέρους και αυτό ήταν όλο, ωστόσο σήμερα ένα νέο teaser δείχνει το εσωτερικό του μοντέλου και συγκεκριμένα το νέο σύστημα Android HMI που θα εξοπλίζει τη καμπίνα μέσω μίας οθόνης αφής.
 
Μάλιστα η Polestar δίνει τη δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί να επισκεφτεί με ένα smartphone ή tablet τον συγκεκριμένο ιστότοπο και να κατεβάσει την εφαρμογή Polestar 2. Αυτός που θα το κάνει, θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει όλα τα συστήματα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης του Polestar 2, μεταξύ των οποίων βρίσκονται οι ήδη πολύ γνωστές εφαρμογές όπως οι Χάρτες Google, ενώ υπάρχει ακόμα και ένα παιχνίδι που ονομάζεται «Polestar Space Warp».
 
Αν εξερευνήσει λίγο καλύτερα τα περιεχόμενα της εφαρμογής θα δει ότι υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα από τρεις ρυθμίσεις του τιμονιού (soft, medium και stiff), αλλά και ισάριθμες επιλογές στο σύστημα φρεναρίσματος. Από τη στιγμή που μιλάμε για ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, διαθέσιμη είναι η πληροφόρηση σχετικά με την αυτονομία κίνησης του οχήματος, αλλά και διάφορες ενημερώσεις από τα συστήματα υποστήριξης οδηγού.
 
Το Polestar 2 όταν θα έρθει στις αγορές εκτός από το νέο Android HMI σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης που θα έχει, θα πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο με την ισχύ του να φτάνει περίπου τα 400 άλογα, ενώ η αυτονομία κίνησης μέχρι να χρειαστεί φόρτιση η μπαταρία θα ανέρχεται περίπου στα 480 χιλιόμετρα.

Toyota
moto