Δείτε το «καυτό» Toyota Yaris GR.

H ισχυρή έκδοση του Yaris συνελήφθη χωρίς καμουφλάζ.

Ξεχωριστή μνεία πρέπει να γίνει για τα μεγάλα φτερά στο πίσω μέρος, την τεράστια γρίλια στον πρόβολο, τις δύο απολήξεις της εξάτμισης και την αεροτομή.

Μέσα στα εικόνες υπάρχουν και δύο που φανερώνουν κατά κάποιο τρόπο το εσωτερικό.

Οι τεχνικές λεπτομέρειες εξακολουθούν να είναι μυστήριο.

Δείτε το «καυτό» Toyota Yaris GR!

71.061 Επισκέψεις στο άρθρο (13/12/2019)

Η επίσημη παρουσίαση του νέου «καυτού» Toyota Yaris GR έχει οριστεί για τις 10 Ιανουαρίου, αλλά μπορείτε να δείτε το μοντέλο χωρίς καμουφλάζ για να μην περιμένετε ένα μήνα.


Όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες που προβάλλονται στη γκαλερί, η ισχυρή έκδοση του Yaris συνελήφθη χωρίς καμουφλάζ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για ένα διαφημιστικό σποτ, το οποίο πραγματοποιήθηκε στη μακρινή Αυστραλία.
 
Σε αντίθεση με το κανονικό Yaris που προσφέρεται μέχρι στιγμής με πέντε πόρτες, το «καυτό» GR θα υιοθετήσει μια σπορ τρίθυρη διάταξη με μια ελαφρώς κεκλιμένη οροφή προσδίδοντάς του παράλληλα ένα πιο συναρπαστικό προφίλ. Παρόλο το γεγονός πως οι εικόνες δεν έχουν την καλύτερη δυνατή ανάλυση είναι αρκετά «καθαρές» για να μας φανερώσουν τα μεγάλα φρένα και τις κόκκινες δαγκάνες, ενώ ξεχωριστή μνεία πρέπει να γίνει για τα μεγάλα φτερά στο πίσω μέρος, την τεράστια γρίλια στον πρόβολο, τις δύο απολήξεις της εξάτμισης και την αεροτομή.
 
Μέσα στα εικόνες υπάρχουν και δύο που δείχνουν κατά κάποιο τρόπο το εσωτερικό. Εκεί βλέπουμε ένα χειροκίνητο κιβώτιο, ένα κανονικό-μηχανικό χειρόφρενο και σπορ καθίσματα τα οποία φαίνεται να έχουν ενισχυμένη πλευρική στήριξη.
 
Οι τεχνικές λεπτομέρειες εξακολουθούν να είναι μυστήριο, όμως η φημολογία αναφέρει  πως το Yaris GR θα παίρνει ισχύ από ένα τρικύλινδρο τούρμπο μοτέρ με την κίνηση να πηγαίνει και στους τέσσερις τροχούς.

ELASTIKA 2024
NISSAN