Δεν καταλαβαίνει από off-road το Ford Bronco Raptor

Δεν καταλαβαίνει από off-road το Ford Bronco Raptor

2.620 Επισκέψεις στο άρθρο (1/12/2021)

Τις ικανότητες του στις off-road διαδρομές έδειξε η κορυφαία έκδοση του Bronco, Raptor, η οποία αναμένεται να προστεθεί στη γκάμα του νέου SUV.

Μεγαλώνει η γκάμα του Bronco με το Raptor

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η Ford Ευρώπης εξετάζει το ενδεχόμενο να φέρει το Bronco στη «Γηραιά Ήπειρο», ωστόσο μέχρι να λάβει την τελική της απόφαση η γκάμα του off-road SUV θα έχει αυξηθεί. Το κορυφαίο Bronco Raptor είναι προ των πυλών και μέσω ενός βίντεο έδωσε ένα δείγμα των ικανοτήτων του.
 

Πρώτο βίντεο που δείχνει το Bronco Raptor

Το βίντεο προέρχεται από το κανάλι «The Bronco Nation» στο Youtube και μας επιτρέπει να δούμε ια πρώτη φορά σε δράση το μοντέλο. Εξωτερικά είναι προφανές ότι το Raptor είναι πολύ φαρδύτερο και ψηλότερο από ένα κανονικό Bronco. Μάλιστα προς το τέλος του βίντεο, μπορείτε εύκολα να δείτε τις διαφορές μεταξύ των δύο.
 

Ανεπιβεβαίωτα παραμένουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά

Συγκεκριμένες πληροφορίες δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, ωστόσο το Raptor αναμένεται να πατάει σε στάνταρ ελαστικά 37 ιντσών, θα φέρει εκτεταμένα φτερά, ενώ αναβαθμισμένη θα είναι και η ανάρτηση. Σε ότι αφορά τον κινητήρα η φημολογία αναφέρει πως κάτω από το καπό θα βρίσκεται ένας βενζινοκινητήρας V6 twin-turbo είτε 3,0 είτε 3,5 λίτρων.
 

Αποκλειστικά με τέσσερις πόρτες

Τέλος, πιστεύεται πως η Ford θα πουλήσει το Bronco Raptor αποκλειστικά με τέσσερις πόρτες, κάτι που δεν θα ήταν μεγάλη έκπληξη, καθώς όλα τα πρωτότυπα που έχουν εντοπιστεί μέχρι στιγμής διέθεταν στο συγκεκριμένο στυλ αμαξώματος, όπως άλλωστε συμβαίνει και με το αυτοκίνητο που πρωταγωνιστεί στο βίντεο.
 

Φτάνει το 2022

Το ντεμπούτο και το λανσάρισμα του νέου Ford Bronco Raptor στην αγορά των ΗΠΑ προορίζεται για το 2022.

Περνάει για πλάκα!
-Ένα βίντεο δείχνει για πρώτη φορά το επερχόμενο Ford Bronco Raptor σε off-road δράση.
-Αποκλειστικά με τέσσερις πόρτες η κορυφαία έκδοση του σκληροτράχηλου SUV.
-Ντεμπούτο το 2022
Αφού το σκέφτονται για το Bronco, μήπως να φέρνανε στην Ευρώπη και το Raptor, πριν η Ford αρχίσει να πουλάει μόνο ηλεκτρικά;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

NEO TRANSPORTER
test center