Η Porsche δεν προτίθεται να κατέβει κάτω από ένα σημείο, το οποίο οριοθετείται από 718 Boxster στα sports car και την Macan στα SUV.

Η Porsche δεν προτίθεται να κατέβει κάτω από ένα σημείο, το οποίο οριοθετείται από 718 Boxster στα sports car και την Macan στα SUV.

Δεν πάει πιο κάτω η Porsche

4.933 Επισκέψεις στο άρθρο (22/11/2016)

Η «κόκκινη γραμμή» της Porsche φαίνεται πως είναι οι 718 Boxster και Macan, καθώς οι άνθρωποί της θεωρούν πως αν πάνε σε μικρότερες κατηγορίες, θα εκπέσει το όνομα και το κύρος της φίρμας.

Παρόλες τις δοκιμασίες που περνάει το VW Group, η Porsche τα πηγαίνει περίφημα. Μάλιστα, στο πρώτο μισό του 2016 έκανε ρεκόρ πωλήσεων. Ρόλο σε αυτό έπαιξε σίγουρα η ανανεωμένη γκάμα μοντέλων της εταιρείας από τη Στουτγάρδη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Όπως έγινε σαφές, η εταιρεία δεν προτίθεται να κατέβει κάτω από ένα σημείο, το οποίο οριοθετείται από 718 Boxster στα sports car και τη Macan στα SUV. Ο εμπορικός διευθυντής, Detlev von Platen, είπε σχετικά: «Δεν υπάρχει καμία απολύτως πρόθεση να πάμε κάτω από ό,τι έχουμε σήμερα.».
 
Η παραπάνω δήλωση βάζει τέρμα στις φήμες που υπάρχουν τελευταία και οι οποίες έλεγαν πως η Porsche ετοιμάζει ένα μικρότερο SUV από τη Macan. O κος von Platen συνέχισε λέγοντας: «Είμαστε κατασκευαστές sports car. Δεν θα έχουμε τίποτα να κερδίσουμε με το να φτιάξουμε μια φθηνότερη Porsche. Δεν είναι θέμα ποσότητας αλλά ποιότητας.».
Η Porsche πιστεύει δηλαδή και δικαίως πως το να κατέβει σε μικρότερες κατηγορίες θα προκαλέσει υποτίμηση του ονόματός της. Τα σχέδιά της είναι διαφορετικά και πρώτα από όλα περιλαμβάνουν την έκδοση παραγωγής της ηλεκτροκίνητης Mission E Concept. Από εκεί και πέρα, όπως εξήγησε και ο κος von Platen, θα εστιάσει στην εξέλιξη νέων τεχνολογιών γύρω από το αμάξι, όπως το να μπορεί ο οδηγός να εντοπίσει μία θέση στάθμευσης και να πληρώσει για αυτή γρήγορα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center