Ο νικητής του WiFi Adapter της devolo

3.650 Επισκέψεις στο άρθρο (1/10/2018)

Κάντε 1 like & share στο διαγωνισμό μας στο Facebook & διεκδικήστε ένα μοναδικό και χρήσιμο δώρο.

Το Auto Τρίτη συνεχίζει τους διαγωνισμούς του με χρήσιμα ΔΩΡΑ για τους φίλους του στα social media. Αυτή τη φορά (σε συνεργασία με την εταιρεία devolo) δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους φίλους του, μα και σε όσους γίνουν ΤΩΡΑ φίλοι (απλά κάνοντας Like & Share την σελίδα του στο Facebook) να διεκδικήσουν το νέο devolo WiFi Outdoor Adapter συνολικής αξίας 200 ευρώ!

Το νέο devolo WiFi Outdoor Adapter είναι ιδανικό για εξωτερική χρήση (στον κήπο ή τη βεράντα σας), αφού δημιουργεί σε συνδυασμό με έναν devolo dLAN® Adapter, ένα outdoor WiFi σημείο πρόσβασης σε οποιαδήποτε πρίζα. Ο προσαρμογέας που βασίζεται στο πρότυπο WiFi n, προστατεύεται από τη σκόνη και τη βρωμιά, καθώς και από το νερό αλλά και την έντονη βροχή.

Τι πρέπει να κάνετε!

Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό:
  • κάντε like ΕΔΩ, στη σελίδα του AutoΤρίτη στο Facebook 
  • κοινοποιήστε το διαγωνισμό στους φίλους σας. Με ένα μόνο κλικ στο κουμπάκι του Facebook που εμφανίζεται στη μπάρα που κάτω από τον τίλο.
 και τέλος συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής.

Ο μεγάλος νικητής του devolo WiFi Outdoor Adapter συνολικής αξίας 200 ευρώ είναι ο κ. ΧΑΣΑΛΕΥΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ!

Όροι συμμετοχής
Στον διαγωνισμό δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής εργαζόμενοι στην Auto Τρίτη ΑΕ και στην devolo (καθώς και συγγενείς τους).

Ο νικητής θα κερδίσει τη συσκευή devolo WiFi Outdoor Adapter και έναν έναν devolo dLAN Adapter. Η παραλαβή τους θα γίνει μόνο από τον ίδιο το νικητή και δεν ανταλλάσσεται με άλλα προϊόντα, υπηρεσίες ή χρήματα.
«Το email και τα υπόλοιπα στοιχεία σας θα χρησιμοποιούνται μόνο από την Auto Τρίτη Α.Ε. για τον σκοπό της ταυτοποίησής σας στη διαδικασία του συγκεκριμένου διαγωνισμού. Δεν θα γνωστοποιούνται σε τρίτους και θα διαγράφονται σε όχι περισσότερο από 6 μήνες μετά τη λήξη του συγκεκριμένου διαγωνισμού.
Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την κλήρωση.

Έχετε δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής των δεδομένων σας, το οποίο μπορείτε να ασκήσετε με αποστολή σχετικής επιστολής στην Auto Τρίτη Α.Ε. (Λ. Αμαρουσίου 14, Ηράκλειο Αττικής) ή στο e-mail στο [email protected].
Αν έχετε δώσει την ενημερωμένη σας συγκατάθεση για να σας αποστέλλονται τα newsletter της Auto Τρίτη Α.Ε. τότε θα κρατηθεί το email σας και ισχύουν οι σχετικοί Όροι Χρήσης στους οποίους συμφωνήσατε.»

Toyota
moto