Μέσω δημοπρασίας θα πωληθεί η πρώτη Toyota Supra, η οποία μας έδειξε λίγο από τον εαυτό της.

Δημοπρατείται η πρώτη Toyota Supra

3.506 Επισκέψεις στο άρθρο (14/12/2018)

Μέσω δημοπρασίας θα πωληθεί η πρώτη Toyota Supra, η οποία μας έδειξε λίγο από τον εαυτό της.

Μπορεί η Toyota να μην έχει παρουσιάσει επίσημα τη νέα Supra, ωστόσο η πρώτη μονάδα του νέου μοντέλου είναι ήδη έτοιμη και όποιος θελήσει να την αποκτήσει θα πρέπει να συμμετάσχει σε ένα πλειστηριασμό.
 
Την είδηση αυτή ανακοίνωσε η μάρκα, δίνοντας μάλιστα στην δημοσιότητα και μία εικόνα teaser, η οποία αποκαλύπτει τον πλαϊνό καθρέπτη. Η εικόνα προέρχεται από το αμερικάνικό τμήμα της μάρκας και εκτός από τον σχεδιασμό του καθρέφτη μας αφήνει να δούμε στο βάθος τα κόκκινα σπορ καθίσματα, αλλά και το γκρι εξωτερικό χρώμα.
Η συγκεκριμένη μονάδα θα περάσει στα χέρια αυτού που θα πλειοδοτήσει στη δημοπρασία που θα γίνει από τη Barrett-Jackson στο Scottsdale της Αριζόνα,το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019, με όλα τα έσοδα να διατίθεται στο ίδρυμα American Heart Association και Bob Woodruff Foundation που στηρίζουν τους βετεράνους του στρατού και τις οικογένειές τους.
 
Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως μπορεί η νέα εικόνα που έδωσε στη δημοσιότητα η Toyota να μην είναι και η πιο αποκαλυπτική που υπάρχει, ωστόσο ήδη σας έχουμε φανερώσει το εμπρόσθιο μέρος της Supra.
 
Σε ότι αφορά περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές, λέγεται όμως πως το μοντέλο στην ευρωπαϊκή αγορά θα προσφερθεί με ένα υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2.0 λίτρων, και ένα εξακύλινδρο σε σειρά 3,0 λίτρων κινητήρα, με τις δύο επιλογές να συνδέονται με ένα αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων.
 
Η Toyota θα αποκαλύψει τελικά την ολοκαίνουργια Supra στο Διεθνές Auto Show στο Ντιτρόιτ τη Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου.

Mercedes
moto