• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Θα έκανες κάπως έτσι το αυτοκίνητό σου για 100 ευρώ το μήνα;

Θα το έκανες για 2 ντεπόζιτα το μήνα;

Διαβάστηκε από 23846 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 2/12/2018
 

Θα έβαζες στο αυτοκίνητό σου διαφημίσεις για 100 ευρώ το μήνα; Αξίζει τον κόπο ή θα σου χάλαγε τη μόστρα;

Τι θα έλεγες αν σου έδιναν 100 ευρώ το μήνα χωρίς να πρέπει να δουλέψεις; Χωρίς να πρέπει να κάνεις κάτι διαφορετικό από ότι κάνεις κάθε μέρα; Θα δεχόσουν το εύκολο χρήμα, ή θα θεωρούσες ότι πάει πολύ να έχεις πάνω στο αυτοκίνητό σου μια διαφήμιση;
 
Η ιδέα δεν είναι καινούργια. Τα ταξί ήδη κυκλοφορούν με διαφημίσεις στο πλάι τους. Κάποιες φορές είναι απλές διαφημίσεις διαφόρων προϊόντων, που προέρχονται από διαφημιστικές εταιρείες που αναλαμβάνουν να κάνουν καμπάνιες για λογαριασμό κάποιου πελάτη. Και βλέπεις ταξί με πίτσες, παιχνίδια, καλλυντικά, μαγαζιά και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς.
 
¶λλες φορές η διαφήμιση είναι με τρόπο χορηγίας. Τα ταξί έχουν πάνω τους τα σήματα μιας αντιπροσωπίας αυτοκινήτων που για αντάλλαγμα προσφέρει έκπτωση στο σέρβις και τα ανταλλακτικά του αυτοκινήτου που έχει τα αυτοκόλλητα της.
 
Και στις δύο περιπτώσεις η ιδέα είναι απλή. Όσο κινείσαι διαφημίζεις και κάποιο προϊόν και αμείβεσαι αναλόγως. Μέχρι τώρα αν είχες ταξί, τώρα όμως η ιδέα αυτή είναι έτοιμη και για τα Ι.Χ. Ήδη έχει ξεκινήσει σε κάποιες χώρες της Ευρώπης, όπως την Ισπανία και την Ιταλία, ενώ επεκτείνεται και στο βορά και είναι θέμα χρόνου να έρθει και στην Ελλάδα.
 
Τα απαιτούμενα είναι λίγα, αλλά σαφή. Το αυτοκίνητό σου πρέπει να είναι μέχρι 8 ετών και να μην έχει ζημιές. Ποιος θα θέλει να διαφημίζεται πάνω σε ένα τρακαρισμένο παλιό αυτοκίνητο εξάλλου; Κάθε μήνα το αυτοκίνητο επιστρέφει στην διαφημιστική για φρέσκα αυτοκόλλητα και ένα εξωτερικό πλύσιμο.

Η υποχρέωση του ιδιοκτήτη του είναι να το κινεί. Τα χιλιόμετρα στον οδομετρητή καταγράφονται ώστε να βλέπει η διαφημιστική ότι το αυτοκίνητο “φαίνεται” στους δρόμους, με ελάχιστη απαίτηση τα 500 χιλιόμετρα το μήνα, περίπου τα μισά από όσα διανύει κατά μέσο όρο ένα αυτοκίνητο.
 
Αξίζει όμως τον κόπο; Πως θα σου φαινόταν το αυτοκίνητό σου με διαφημίσεις για πίτσα; Μήπως θα σου χάλαγε τη μόστρα αν στην πόρτα σου έγραφε τη μάρκα ενός βρεφικού γάλακτος; Ή αν από ρόδα σε ρόδα γέμιζε το πλάι του αυτοκινήτου σου το όνομα ενός τοπικού σούπερ μάρκετ; Για 100 ευρώ το μήνα, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις τίποτε; Θα το έκανες; Αξίζει τον κόπο; Τι λέτε;

 

NONPAPER - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

 • Κωνσταντίνος

  Αν η διαφήμιση είναι καλαίσθητη και δεν αφορά κάποιο "δύσκολο" ή μη αποδεκτό προϊόν (πχ τσιγάρα, σερβιέτες, προφυλακτικά κλπ), γιατί όχι ?

    7
 • Ioanna

  φυσικα και αν υπάρχει κάποια εταιρία που το κάνει αυτό θα ήθελα να με φερετε σε επαφη μαζί τους.

    4
 • Nikos

  Κ βέβαια θα το έκανα δεν θα μου χάλαγε καλά μόστρα ίσα ίσα που θα είχα της βενζίνες για την δουλειά μου

    2
 • Βασίλης Βασιλειάδης

  Ναι θα το έκανα.Είναι προτιμότερη η βοήθεια από την μόστρα.Ειδικά σήμερα.

    2
 • giorgos-ioannina

  Αν είχα ένα ακριβό αυτοκίνητο που για εμένα συνεπάγεται ότι είμαι πλούσιος και το αυτοκίνητο αυτό το είχα για μόστρα εννοειται ότι θα μου τη χαλαγε και δε θα το έκανα. Επειδή όμως τα 100 ευρώ το μήνα είναι υπολογίσιμο πόσο για εμένα και το αυτοκίνητο δεν το έχω για μόστρα θα το έκανα.

    2
 • Βαγγέλης

  Γιατί όχι? Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή. Πολύ περισσότερο όταν είναι ΜΗ δουλειά! Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι έχω αυτοκίνητο μεγαλύτερης ηλικίας.

    1
 • Σωτηρης αθηνα

  Ναι θα το εκανα αν ηταν και καμια εταιρεια που την συμπαθει ο κοσμος πιστευω παιδια οτι με την σειρα θα περιμενει ο κοσμος για να παιρνει τα 100ευρω τον μηνα.

   
 • Στέλιος-Αχιλλέας

  Εννοείται ότι θα έβαζα διαφήμιση στο αυτοκινητό μου.Θα ήμουν υπέρ σε διαφήμιση και σε μπλούζα.