Διαφορετικά αλλά ταιριαστά τα Fiat 500e και Honor Band 6

1.891 Επισκέψεις στο άρθρο (17/5/2021)

Τι σχέση μπορεί να έχει ένα αυτοκίνητο με ένα έξυπνο ρολόι χειρός; Αν δεν ξέρετε, το ηλεκτρικό Fiat 500 και το smartwatch, Honor Band 6 απαντούν στο ερώτημα. Δείτε και σκεφτείτε... Θα αγοράζετε κάποιο από τα δυο ή και τα δύο; Αν ναι, γιατί;

Παρά το γεγονός ότι ανήκουν σε δύο πολύ διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων, τα Honor Band 6 και το Fiat 500e μοιράζονται μια σειρά κοινών χαρακτηριστικών, δίνοντας το στίγμα της νέας εποχής της αυτοκίνησης, όπου η συνδεσιμότητα μεταξύ των συσκευών και του ανθρώπου αποτελεί βασικό στοιχείο της καθημερινότητας.
 
Τόσο το Honor Band 6, όσο και το νέο ηλεκτρικό 500 διαθέτουν κορυφαίες λύσεις συνδεσιμότητας. Το Band 6 αξιοποιώντας το πρωτόκολλο Bluetooth 5 προσφέρει άμεση και σταθερή επικοινωνία με συσκευές iOS και Android, ενώ αντίστοιχα το 500e χάρη στο καινοτόμο σύστημα πολυμέσων UConnect 5 δίνει τη δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης και mirroring με δύο συσκευές κινητών τηλεφώνων ταυτόχρονα, αλλά και συμβατότητα με δίκτυα 5G. Αντίστοιχα τόσο το Honor Band 6, όσο και το Fiat 500e εφοδιάζονται με έγχρωμες οθόνες υψηλής ευκρίνειας, έτσι ώστε όλες οι λειτουργίες να γίνονται με γρήγορο και ασφαλή τρόπο.
 
Το νέο ηλεκτρικό 500e αποτελεί το πρώτο μοντέλο της κατηγορίας του με δυνατότητα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2, στοιχείο που οφείλεται στην εφαρμογή συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης που διασφαλίζουν το μέγιστο δυνατό επίπεδο ασφάλειας για τους επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο, αλλά και τους πεζούς. Αντίστοιχα το Honor Band 6, με συμπαγείς διαστάσεις όπως και το 500e, προσφέρει μια γκάμα αισθητήρων που παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο βασικά στοιχεία υγείας και ευεξίας, όπως τους καρδιακούς σφυγμούς, το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα, το επίπεδο stress και βέβαια τη συνολική δραστηριότητα (βήματα, απόσταση, κτλ.).
 
Κοινό χαρακτηριστικό είναι και η αυξημένη αυτονομία. Το ηλεκτρικό Fiat 500e διαθέτει αυτονομία 320χλμ. (WLTP) και 460χλμ. σε αστικές συνθήκες, ενώ το Honor Band 6 από την πλευρά του με μια φόρτιση μπορεί να λειτουργεί συνεχόμενα για 14 ημέρες. Παράλληλα γρήγορη είναι και η διαδικασία φόρτισης, με το ηλεκτρικό 500 να μπορεί να ανακτήσει αυτονομία 50χλμ. με μόλις 5 λεπτά φόρτισης, ενώ αντίστοιχα το Band 6 αρκετή ενέργεια για τρεις ημέρες λειτουργίας σε μόλις 10 λεπτά.
 
Με δυνατότητα επιλογής 3 αμαξωμάτων (hatchback, cabrio και 3+1), 4 εκδόσεων εξοπλισμού και πολλές επιλογές εξατομίκευσης, το νέο ηλεκτρικό 500 δίνει τη δυνατότητα ο καθένας να αποκτήσει το δικό του μοναδικό 500e. Αντίστοιχα το Honor Band 6 εκτός από τα 3 διαφορετικά χρώματα διαθέτει έναν μεγάλο αριθμό εξατομικευμένων Watch Faces καλύπτοντας κάθε στιλ και ανάγκη.
 
Τόσο το smartwatch, Honor Band 6, όσο και το νέο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο είναι άμεσα διαθέσιμα και στην Ελλάδα.
 

AUTOFIT PASXA
4green