• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Οργισμένη απάντηση στο δημοσίευμα που την ήθελε να μειώνει την παγκόσμια παραγωγή της κατά 15% έδωσε η Nissan.

Διαψεύδει τη μείωση παραγωγής η Nissan

Διαβάστηκε από 1042 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/4/2019
 

Οργισμένη απάντηση στο δημοσίευμα που την ήθελε να μειώνει την παγκόσμια παραγωγή της κατά 15% έδωσε η Nissan.

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Nikkei» έκανε λόγο πως η Nissan σκοπεύει να μειώσει την παγκόσμια παραγωγή της κατά 15% για το τρέχον οικονομικό έτος. Το ίδιο δημοσίευμα έλεγε πως η ιαπωνική μάρκα πήρε την απόφαση να σταματήσει την επιθετική εκστρατεία ανάπτυξης που υποστήριζε ο Carlos Ghosn, η οποία θα δώσει τη θέση της σε μειωμένες πωλήσεις.
 
Το μέσω δεν σταμάτησε εκεί και συνέχισε αναφέροντας συγκεκριμένους αριθμούς. Σύμφωνα λοιπόν με τη «Nikkei», η Nissan στοχεύει να παράγει περίπου 4,6 εκατομμύρια μονάδες για δημοσιονομική χρήση 2019-2020, με την παραγωγή στην Ιαπωνία να μένει αμετάβλητη σε περισσότερες από 900.000 μονάδες, ενώ η παραγωγή στο εξωτερικό θα μειωθεί σε περίπου 3,7 εκατομμύρια οχήματα.
 
Στο δημοσίευμα αυτό η αντίδραση της μάρκας ήταν άμεση και δυναμική. Με ανακοίνωσή της η Nissan είπε πως όλα όσα αναφέρονται είναι «εντελώς λανθασμένα», ενώ γνωστοποίησε πως υπέβαλε και σχετική επιστολή διαμαρτυρίας προς την ιαπωνική εφημερίδα. Παράλληλά έγινε γνωστό πως στις 14 Μαΐου η μάρκα αναμένεται να παρουσιάσει τα επίσημα οικονομικά στοιχεία της προηγούμενης χρήσης, όπως και το πλάνο παραγωγής για το τρέχον οικονομικό έτος.
 
Τέλος να σημειώσουμε πως όλα αυτά συμβαίνουν τη στιγμή που το σκάνδαλο με τις κατηγορίες απάτης του πρώην Προέδρου της Nissan και της συμμαχίας με τις Renault και Mitsubishi, Carlos Ghosn βρίσκεται υπό διερεύνηση.

Tags: NISSAN