Διαρροή: Αυτή είναι η νέα BMW X1
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Διαρροή: Αυτή είναι η νέα BMW X1

8.680 Επισκέψεις στο άρθρο (31/5/2022)

Λίγες ώρες πριν την επίσημη παρουσίαση της νέας Χ1, ήρθαν στο φως οι πρώτες εικόνες του νέου βαυαρικού SUV. Ιδού τι διαρρέεται για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου.

Για πρώτη φορά θα προσφέρεται ως αμιγώς ηλεκτρική

Αύριο 1η Ιουνίου θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο της η νέας γενιάς BMW X1, ωστόσο οι πρώτες εικόνες και τα πρώτα επίσημα στοιχεία για το μοντέλο έχουν ήδη διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μεγαλύτερη η γρίλια, πιο αιχμηρά τα φώτα

Όπως αποκαλύφθηκε λοιπόν, η νέας γενιάς Χ1 θα προσφερθεί και σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση με όνομα iX1, η οποία μάλιστα δεν θα διαφοροποιείται σε μεγάλο βαθμό σε σχέση με τις συμβατικές εκδόσεις του. Συγκεκριμένα, όσον αφορά τον σχεδιασμό του νέου βαυαρικού crossover, η νέα Χ1 μοιάζει σαν μια μικρή Χ3 και εξοπλίζεται με μια μεγαλύτερη γρίλια kidney και νέα πιο αιχμηρά φωτιστικά σώματα, ενώ με το M Sport πακέτο, η εμφάνιση της Χ1 γίνεται ακόμη πιο σπορτίφ χάρη στους μεγαλύτερους αεραγωγούς. Στο πλάι φαίνεται πως η Χ1 έχει πιο δυναμικές γραμμές, ενώ πίσω, βλέπουμε μια μεγάλη αεροτομή στο τέλος της οροφής και νέας σχεδίασης φωτιστικά σώματα σε σχήμα L.

Με δύο μεγάλες οθόνες και το τελευταίας γενιάς σύστημα infotainment

Όσον αφορά στην καμπίνα, η BMW Χ1 θα εξοπλίζεται με το σύστημα infotainment iDrive Οperating System 8 και με δύο ψηφιακές οθόνες, μία μεγέθους 10,25 ιντσών για τον πίνακα οργάνων και μία μεγέθους 10,7 ιντσών για την οθόνη αφής. Η BMW αναφέρει πως νέο θα είναι το δερμάτινο Μ Sport τιμόνι και τα σπορ καθίσματα, ενώ το τεχνολογικό προφίλ του μοντέλου θα ενισχυθεί επίσης από το σύστημα Head Up Display που θα διατίθεται προαιρετικά. Τέλος, όσον αφορά των χώρο του πορτ-μπαγκάζ, ανάλογα με την θέση των πίσω καθισμάτων, η νέα Χ1 θα μπορεί να μεταφέρει από 540 έως 1.500 λτ. σε αποσκευές.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
moto