Στο μπροστινό μέρος η μάσκα δίνει την εντύπωση που είναι διακοσμημένη με διαμάντια.

Το νέο Opel Corsa όπως φαίνεται έκανε την εμφάνισή του πολύ πριν το αναμενόμενο.

Ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων συνδυάζεται με μία μεγάλη οθόνη αφής που φιλοξενεί το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.

Εικόνες που παρουσιάζουν τη νέα γενιά του Opel Corsa φαίνεται να έχουν διαρρεύσει και σας τις παρουσιάζουμε.

Διαρροή: Αυτό είναι το νέο Opel Corsa

26.005 Επισκέψεις στο άρθρο (22/5/2019)

Οι πρώτες εικόνες της νέας γενιάς του Opel Corsa, που πλέον είναι «αδελφό» μοντέλο με το Peugeot 208, διέρρευσαν στο διαδίκτυο και εμείς σας τις παρουσιάζουμε μαζί με όλες τις πληροφορίες που γνωρίζουμε μέχρι τώρα.

Το νέο Opel Corsa όπως φαίνεται έκανε την εμφάνισή του πολύ πριν το αναμενόμενο, με τις εικόνες της νέας γενιάς του μοντέλου να διαρρέουν στο διαδίκτυο. Όπως μπορείτε να δείτε στην γκαλερί (πιο πάνω) το εντυπωσιακό πορτοκαλί όχημα που βλέπετε είναι το ηλεκτρικό μοντέλο, το οποίο φαίνεται να ονομάζεται «Corsa-e». Το εν λόγω αυτοκίνητο είναι ουσιαστικά το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό που προσφέρει η Opel και μοιράζεται την ίδια βάση με το νέο Peugeot e-208.

Η αρχιτεκτονική στην οποία θα βασιστεί το μοντέλο είναι η CMP του ομίλου PSA, ενώ σύμφωνα με τις φήμες η μείωση βάρους στο νέο Corsa θα είναι αρκετά μεγάλη, με αποτέλεσμα να βοηθά στην κατανάλωση καυσίμου.
 
 Μένοντας στις εικόνες το μικρό της Opel φαίνεται να είναι φαρδύτερο και χαμηλότερο από το τρέχον μοντέλο. Στο μπροστινό μέρος η μάσκα δίνει την εντύπωση πως είναι διακοσμημένη με διαμάντια, ενώ οι προβολείς έχουν πιο έντονη σχεδίαση που περνά στη γενική εικόνα του προβόλου.  Στο πίσω μέρος τα LED φωτιστικά σώματα, όταν ανάβουν, έχουν την ίδια «υπογραφή» με αυτή των εμπρόσθιων φώτων ημέρας, ενώ η γενική εικόνα της «ουράς» χαρακτηρίζεται από «καθαρότητα».
 
Τέλος σε ότι αφορά την καμπίνα, φαίνεται πως έχει κάνει ένα βήμα μπροστά σε σχέση με το τρέχον μοντέλο. Ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων συνδυάζεται με μία μεγάλη οθόνη αφής που φιλοξενεί το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, ενώ πιο κάτω είναι οι διακόπτες που ρυθμίζουν τον κλιματισμό.
 
Από κει και πέρα μπορούμε να δούμε τον επιλογέα ταχυτήτων ο οποίος είναι κοινός με αυτούς που συναντούμε σε πολλά μοντέλα του PSA Groupe, σε αντίθεση με το σχέδιο του τιμονιού και του ταμπλό που θυμίζουν τα παλιά αυτοκίνητα της Opel.

Η επίσημη παρουσίαση του νέου Opel Corsa αναμένεται να γίνει την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο autotriti.gr για να παρακολουθήσετε τις εξελίξεις.

PEIRAIOS LEASING
NISSAN