H θέση της πινακίδας έχει μετακινηθεί από το πορτ-μπαγκάζ στον προφυλακτήρα.

H επίσημη παρουσίαση του θα γίνει στις 27 Νοεμβρίου.

Η  μάρκα ανακοινώνει πάντως πως θα εξοπλίσει το μοντέλο με ένα αναβαθμισμένο σύστημα infotainment 12,3 ιντσών.

Διαρροή: Nέο Genesis G90

3.813 Επισκέψεις στο άρθρο (21/11/2018)

Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο Genesis G90 που θα παρουσιαστεί σε λίγες μέρες.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν οι πρώτες εικόνες από το νέο Genesis G90, όταν οι κατάσκοποι κατάφεραν να το «πιάσουν» στον φακό τους χωρίς καμουφλάζ λίγες μέρες πριν παρουσιαστεί και επίσημα στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Αντζελες.

Ο πρόβολος θα χαρακτηρίζεται από μια τεράστια κυψελωτή γρίλια, όμοια με αυτές των Essentia και GV80 Concept, ενώ στις άκρες θα εδράζουν δύο μοντέρνα φωτιστικά σώματα. Πιο χαμηλά, υπάρχει ένας νέος προφυλακτήρας που ενσωματώνει νέου τύπου αεραγωγούς ενώ στο πίσω μέρος, το μάτι πέφτει στα νέας σχεδίασης φώτα που συνδέονται μεταξύ τους μέσω μιας λεπτής γραμμής. Τέλος, η θέση της πινακίδας έχει μετακινηθεί από το πορτ-μπαγκάζ στον προφυλακτήρα ενώ άλλες αλλαγές περιλαμβάνουν το νέο διαχύτη και τις νέες απολήξεις της εξάτμισης.
 
Ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τον εσωτερικό διάκοσμο δεν έχουν γίνει γνωστές ενώ η φωτογραφία που διέρρευσε είναι αρκετά θολή. Η  μάρκα ανακοινώνει πάντως πως θα εξοπλίσει το μοντέλο με ένα αναβαθμισμένο σύστημα infotainment 12,3 ιντσών αλλά και πλήθος συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης και ασφαλείας όπως: Forward Collision-Avoidance Assist, Rear Cross-Traffic Collision-Avoidance Assist, Lane Following Assist και σύστημα Safe Exit Assist.

H επίσημη παρουσίαση του θα γίνει στις 27 Νοεμβρίου.

Mercedes
test center