Διαρροή: Νέο VW Golf

13.664 Επισκέψεις στο άρθρο (23/10/2019)

Σε λιγότερες από 24 ώρες θα γίνει η επίσημη αποκάλυψη της νέας 8ης γενιάς του VW Golf ωστόσο οι διαρροές συνεχίζουν με αμείωτη ένταση. Αυτή τη φορά μια νέα -κατά πάσα πιθανότητα επίσημη- φωτογραφία ήρθε στη δημοσιότητα.

Δείτε ΕΔΩ το θέμα και σε μορφή περιοδικού!
Το VW Golf είναι ένα μοντέλο που σίγουρα δεν περνά αδιάφορο στον αυτοκινητικό κόσμο έχοντας στο παλμαρέ του εκατομμύρια πωλήσεις ανά τον κόσμο μέσα σε επτά γενιές. Αύριο στις 19:00 ώρα Ελλάδος πρόκειται να πραγματοποιηθεί η επίσημη πρεμιέρα του μοντέλου στο Βόλφσμπουργκ της Γερμανίας ωστόσο οι διαρροές δίνουν και παίρνουν.

Παρόλο που έχουμε δει ήδη το μοντέλο στο δρόμο σε στάδιο δοκιμών εξέλιξης με ελάχιστο καμουφλάζ και έχουμε πάρει ήδη μια πρώτη γεύση τόσο από το εξωτερικό όσο και από το εσωτερικό ντιζάιν, ποιος είναι εκείνος που θα πει όχι σε μια ακόμα «κουταλιά» από το «γλυκό»;

Η φωτογραφία που ήρθε στη δημοσιότητα είναι χαμηλής ανάλυσης ωστόσο δείχνει να είναι αυθεντική και μας αποκαλύπτει τον πρόβολο της νέας γενιάς του μικρομεσαίου γερμανικού best seller. Νέα λεπτότερα φωτιστικά σώματα δίνουν το «παρών» ενώ το υπόλοιποι σύνολο κινείται σε γνώριμα σχεδιαστικά μονοπάτια. Χωρίς να έχουμε περισσότερα στοιχεία προς το παρόν και με βάση ό,τι έχουμε δει μέχρι σήμερα, το νέο Golf θα κινηθεί πάνω-κάτω στις ίδιες διαστάσεις, αν και οι πληροφορίες μας λένε πως θα είναι ελαφρώς μικρότερο αλλά με μεγαλύτερο μεταξόνιο και κατ΄επέκταση χώρους.

Μείνετε συντονισμένοι στο autotriti.gr για να δείτε το ολοκαίνουργιο VW Golf, αύριο στις 19:00 το απόγευμα.

ELASTIKA 2024
moto