3 φωτογραφίες »

H γρίλια είναι εμπνευσμένη από το RAV4.

Διαρροή: To ανανεωμένο Toyota Hilux

10.301 Επισκέψεις στο άρθρο (3/6/2020)

Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες που ήρθαν στο φως για το ιαπωνικό pick-up λίγο χρονικό διάστημα πριν την παρουσίασή του.

Αν και είναι γνωστό ευρέως πως η Toyota εργάζεται πάνω στον ερχομό του ανανεωμένου Hilux, κανείς, μέχρι αυτή την στιγμή, δεν είχε καταφέρει να το «συλλάβει» σε κάποια φωτογραφία χωρίς καμουφλάζ.

Η πραγματικότητα αυτή άλλαξε, αφού πριν λίγο δημοσιοποιήθηκαν οι πρώτες εικόνες από το ανανεωμένο pick-up, μέσα από τις οποίες μπορούμε να διαπιστώσουμε πως ο πρόβολος είναι έντονα επηρεασμένος από το 5ης γενιάς RAV4, κυρίως στην γρίλια και το πλαίσιο από χρώμιο που την περιβάλλει. Αλλαγές υπάρχουν και στα φωτιστικά σώματα σε ό,τι αφορά στα γραφικά, στους αεραγωγούς και στην σχεδίαση του προφυλακτήρα.

Η ιαπωνική φίρμα είχε αναφέρει στο παρελθόν πως θα δώσει στο pick-up ένα νέο κινητήρα 2,8 λίτρων με περισσότερη ισχύ. Σύμφωνα με τις τρέχουσες προδιαγραφές, η τετρακύλινδρη μονάδα turbodiesel προσφέρει 177 ίππους και 450 Nm ροπής, όταν συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο. Με το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, η ροπή μειώνεται στα 420 Nm.

Εκτός από την αναβάθμιση κινητήρα, το ανανεωμένο Hilux θα επωφεληθεί επίσης από την αναθεωρημένη γεωμετρία της ανάρτησης. Αυτή είναι μία ακόμη πληροφορία που έδωσε η Toyota κρατώντας τις λεπτομέρειες για την επίσημη αποκάλυψη. Φυσικά φρεσκάρισμα θα υπάρχει και στο εξωτερικό μέρος, όπου περιμένουμε ανασχεδιασμένα φώτα LED, νέα σχέδια στις ζάντες και νέα χρώματα.
 
Τέλος να θυμίσουμε πως έχουν κάνει την εμφάνισή τους φήμες για την ύπαρξη ενός πιο ισχυρού GR Hilux, ωστόσο η μάρκα δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι τέτοιο.
 

ELASTIKA 2024
skoda