Οι νέες εικόνες είναι οι πιο αποκαλυπτικές φωτογραφίες μέχρι στιγμής.

Σε λίγες ώρες από τώρα η νέα Mercedes GLA θα κάνει την επίσημη εμφάνισή της.

Ενώ η GLA της Mercedes-Benz θα είναι πιο μικρή από τη GLB, αυτό δεν σημαίνει ότι θα θυσιάσει την πρακτικότητα.

H νέα GLA θα έχει μικρότερο πρόβολο τόσο στο μπροστά όσο και στο πίσω μέρος.

Η αποκάλυψη της νέας Mercedes GLA είναι προγραμματισμένη για σήμερα (11/12) στις 15:00 ώρα Ελλάδος.

Η γκάμα κινητήρων δεν θα φέρει καμία έκπληξη σε σύγκριση με άλλα compact μοντέλα της Mercedes.

Διαρροή της νέας Mercedes GLA

6.017 Επισκέψεις στο άρθρο (11/12/2019)

Σε λίγες ώρες από τώρα η νέα Mercedes GLA θα κάνει την επίσημη εμφάνισή της, ωστόσο κάποιες εικόνες που διέρρευσαν πρόλαβαν να μας δώσουν κάποια στοιχεία από το crossover δεύτερης γενιάς της γερμανικής φίρμας.

Οι νέες εικόνες είναι οι πιο αποκαλυπτικές φωτογραφίες μέχρι στιγμής και αξίζει να τις παρατηρήσουμε πριν δούμε ξεκάθαρα το compact μοντέλο. Ως μια πρώτη παρατήρηση βλέπουμε τη γραμμή του παραθύρου να είναι πιο δυναμική από ό, τι στη μεγαλύτερη GLB, με το μικρό τρίτο πλευρικό παράθυρο να συμβάλλει σε μια σπορ εμφάνιση.
 
Ενώ η GLA της Mercedes-Benz θα είναι πιο μικρή από τη GLB, αυτό δεν σημαίνει ότι θα θυσιάσει την πρακτικότητα. Το μοντέλο θα βασιστεί πάνω στην MFA2 πλατφόρμα της γερμανικής φίρμας και παρόλο που το συνολικό του μήκος θα μειωθεί κατά 20 χιλιοστά, η Mercedes μπόρεσε την ίδια στιγμή να μεγαλώσει το μεταξόνιό του κατά 30 χιλιοστά, κάτι που θα προσφέρει στους επιβάτες, κυρίως στο πίσω μέρος, μεγαλύτερη ευρυχωρία.
 
Από κει και πέρα η νέα GLA θα έχει μικρότερο πρόβολο τόσο στο μπροστά όσο και στο πίσω μέρος, σε σύγκριση με το εξερχόμενο μοντέλο κάτι που πιθανότατα θα την καταστήσουν πιο αποτελεσματική στις γωνίες προσέγγισης και διαφυγής. Προφανώς και η GLA δεν ήταν ποτέ ένα εκτός δρόμου όχημα, όμως η Mercedes λέει ότι συσκευάζει βελτιωμένα off-road χαρακτηριστικά.

Η γκάμα κινητήρων δεν θα φέρει καμία έκπληξη σε σύγκριση με άλλα compact μοντέλα της Mercedes και συγκεκριμένα την A-Class και την CLA. Αναμένουμε τη συνήθη ποικιλία υπερτροφοδοτούμενων τετρακύλινδρων βενζινοκινητήρων και πετρελαιοκινητήρων, καθώς και τα ισχυρά AMG μοντέλα που θα έρθουν στη συνέχεια. Η σύνθεση των εκδόσεων θα περιλαμβάνει και μία plug-in υβριδική έκδοση.
 
Η αποκάλυψη της νέας Mercedes GLA είναι προγραμματισμένη για σήμερα (11/12) στις 15:00 ώρα Ελλάδος. Μείνετε συντονισμένοι.  

Toyota
test center