Το VW ID.4

Διαθέσιμες οι ενημερώσεις για τα VW ID

2.009 Επισκέψεις στο άρθρο (17/9/2021)

Διαθέσιμες για τα ID ηλεκτρικά της μοντέλα είναι οι πρώτες ασύρματες ενημερώσεις λογισμικού όπως επίσημα ανακοίνωσε η Volkswagen!

Πριν από λίγο διάστημα η VW είχε γνωστοποιήσει πως ετοιμάζονταν οι πρώτες ασύρματες ενημερώσεις για το λογισμικό που χρησιμοποιούν τα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα, της ID οικογένειας. Πλέον οι ενημερώσεις αυτές είναι διαθέσιμες και έτοιμες να αναβαθμίσουν κάποιες από τις λειτουργίες των χωρίς ρύπους μοντέλων.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Έτοιμες οι ενημερώσεις για τα ID.3, ID.4 και ID.4 GTX.
Οι ενημερώσεις στο παρελθόν ήταν διαθέσιμες μόνο ως μέρος μιας δοκιμαστικής φάσης για πελάτες που είχαν εγγραφεί στο ID First Movers Club, αλλά τώρα είναι δωρεάν για όλους τους κατόχους των ID.3, ID.4 και ID.4 GTX.
 
Αυτά θα προσφέρουν
Η ενημέρωση λογισμικού 2.3 παρέχει στους πελάτες βελτιστοποιημένη αναγνώριση περιβάλλοντος και πιο διαισθητική λειτουργία του συστήματος ψυχαγωγίας. Ορισμένες από τις νέες λειτουργίες επηρεάζουν το ID Light, μια λωρίδα φωτισμού στο κάτω μέρος του παρμπρίζ, το οποίο δίνει τώρα στον οδηγό πληροφορίες για τον τρόπο εξοικονόμησης ενέργειας ενώ βρίσκεται στο δρόμο.
 
Η επεξεργασία εικόνας έχει επίσης βελτιωθεί για την κάμερα πολλαπλών λειτουργιών, επιτρέποντάς της να αναγνωρίζει πιο γρήγορα μοτοσικλέτες και άλλους χρήστες του δρόμου. Η αναβάθμιση ισχύει επίσης όταν οδηγείτε στο σκοτάδι. Επιπλέον επιτρέπει την πιο ακριβή ρύθμιση της δέσμης των προβολέων.
 
Ενημερώσεις κάθε τρεις μήνες  
Στο μέλλον, η VW σχεδιάζει να παρέχει στους πελάτες της δωρεάν λογισμικό περίπου κάθε τρεις μήνες για να διατηρεί τα οχήματα ενημερωμένα και να βελτιώνει την εμπειρία των πελατών. Σκοπός της μάρκας είναι να καταστήσει τις ασύρματες ενημερώσεις μία αναμενόμενη λειτουργία για τους πελάτες, με τον ίδιο τρόπο που οι χρήστες κατεβάζουν αναβαθμίσεις λειτουργικού συστήματος ή εφαρμογές στα smartphone.
 
Τέλος να σημειώσουμε πως οι ασύρματες ενημερώσεις (over-the-air) αναπτύσσονται σε συνεργασία με την Cariad, την εταιρεία λογισμικού του VW Group.

Έτοιμες για download!
Διαθέσιμες για τα ID ηλεκτρικά της μοντέλα είναι οι πρώτες ασύρματες ενημερώσεις λογισμικού όπως επίσημα ανακοίνωσε η Volkswagen!
Πως σου φαίνεται πως πλέον με μία ενημέρωση λίγων λεπτών μπορεί να βελτιωθεί η λειτουργία ενός αυτοκινήτου. Είναι ένα από τα θετικά των ηλεκτρικών;

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center