H BMW 428i τα κάνει όλα. Σε μεταφέρει ατσαλάκωτο από το σημείο Α, στο σημείο Β, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να μεταλλαχτεί κι ο οδηγός να πηγαίνει «αεροπορία» είτε με γραμμές, είτε πλαγιολισθαίνοντας. Όπως

H BMW 428i τα κάνει όλα. Σε μεταφέρει ατσαλάκωτο από το σημείο Α, στο σημείο Β, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να μεταλλαχτεί κι ο οδηγός να πηγαίνει «αεροπορία» είτε με γραμμές, είτε πλαγιολισθαίνοντας. Όπως κι αν είναι το στιλ σας η BMW θα σας ακολουθήσει.

Στο δρόμο

48.236 Επισκέψεις στο άρθρο (18/11/2013)

Οδική συμπεριφορά: Εξαιρετική σε όλα τα επίπεδα
Η δυναμική εμφάνιση του αυτοκινήτου ενισχύεται κι από τις εξαιρετικές επιδόσεις του μοντέλου, αλλά και την μοναδική οδική συμπεριφορά του. Βάζοντας μπροστά τον κινητήρα και σανιδώνοντας το γκάζι, εκπλήσσεσαι από το πόσο δυνατό και «γεμάτο» είναι το αυτοκίνητο σε όλο το φάσμα των στροφών. Η επιτάχυνση είναι συνεχόμενη μέχρι και τον κόφτη και έως την τελική ταχύτητα των 250 χλμ/ώρα. Βέβαια αυτή η δύναμη του κινητήρα συνεπικουρείται κι από το 8ταχυτο κιβώτιο ταχυτήτων, τεχνολογίας Steptronic, το οποίο χάρη στο ανανεωμένο του software, πραγματοποιεί τις αλλαγές σε χρόνο ρεκόρ. Από τα πρώτα μέτρα γίνεται αντιληπτό ότι η BMM 428i θα σου προσφέρει την οδηγική ευχαρίστηση που ζητάς. Τα περιθώρια πρόσφυσης είναι αυξημένα. Πρέπει να την πιέσεις αρκετά και να προσπαθήσεις περισσότερο για να «πας με τις πόρτες». Βέβαια ο κινητήρας με την μεγάλη ροπή συνεισφέρει κι αυτός με τη σειρά του και τότε διαπιστώνεις ότι η τοποθέτηση στην στροφή είναι εύκολη υπόθεση, τόσο χάρη στο γρήγορο κι άμεσο τιμόνι, όσο και λόγω της απόκρισης του γκαζιού. Αρκεί να έχεις απενεργοποιήσει τα ηλεκτρονικά βοηθήματα, τα οποία σημειωτέων κάνουν εξαιρετική δουλειά όποτε χρειαστεί να επέμβουν. Η ανάρτηση επίσης δουλεύει εξαιρετικά, απορροφώντας τις ανωμαλίες του οδοστρώματος, προσφέροντας μνημειώδες κράτημα. Πέρα όμως από τα παιχνίδια στις στροφές η 428i, αποδεικνύεται κι ένα ιδανικό cruiser, μιας και καλύπτει άνετα και γρήγορα μεγάλες αποστάσεις χωρίς να κουράζει οδηγό κι επιβάτες. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center