• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
7 φωτογραφίες »

Αυτές είναι οι νέες BMW M3 και Μ4.

Διέρρευσαν οι νέες BMW M3 και M4

2.037 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/9/2020

Οι νέες BMW M3 και M4 αναμένεται να αποκαλυφθούν επίσημα σε λίγες ώρες, ωστόσο οι πρώτες επίσημες εικόνες διέρρευσαν και σας τις παρουσιάζουμε.


Ford: ΝΕΑ εποχή Service & ανέπαφων υπηρεσιών. Και με Bonus πιστότητας!


Όπως είναι ολοφάνερο, οι εικόνες δείχνουν τη M3 βαμμένη σε μια εντυπωσιακή απόχρωση πράσινου, ενώ η δίθυρη M4 Coupe είναι βαμμένη με τη σειρά της σε ένα κίτρινο, αλλά εξίσου εντυπωσιακό χρώμα που τραβάει την προσοχή.
 
Πέραν των έντονων χρωματικών επιλογών, όπως ήδη γνωρίζαμε, αμφότερα τα μοντέλα θα διαθέτουν τις νέες τεράστιες γρίλιες «νεφρού» οι οποίες έχουν «σηκώσει» πολλή συζήτηση αναφορικά με το μέγεθος και κατά πόσο ομορφαίνουν ή ασχημαίνουν τα αυτοκίνητα που τη χρησιμοποιούν, με τις απόψεις να διίστανται. Από κει και πέρα το ντουέτο διαθέτει σπορ δυναμική σχεδίαση με τα «νεύρα» στο καπό, τους μεγάλους αεραγωγούς και τους αιχμηρούς προβολείς να συνθέτουν την εικόνα στο μπροστά άκρο. Στο πίσω η υπογραφή των φωτιστικών σωμάτων διαφέρουν, όχι όμως και οι τέσσερις απολήξεις του συστήματος εξάτμισης.
 
Στο κομμάτι των μηχανικών συνόλων οι Βαυαροί έχουν ήδη επιβεβαιώσει πως τόσο η M3 sedan, όσο και η M4 Coupe θα χρησιμοποιούν μια αναβαθμισμένη έκδοση του εξακύλινδρου σε σειρά twin-turbo 3,0 λίτρων κινητήρα, που προέρχεται από τις X3 M και X4 M. Το εν λόγω μοτέρ θα προσφέρει 480 ίππους, όμως για αυτούς που θα θελήσουν το κάτι παραπάνω θα υπάρχει και η έκδοση Competition, όπου η ιπποδύναμη θα είναι ανεβασμένη στα 510 άλογα.
 
Το μοτέρ θα συνδυάζεται τόσο με ένα οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο, όσο και με εξατάχυτο μηχανικό, ενώ θα υπάρχουν τετρακίνητες και πισωκίνητες εκδόσεις.

Tags: BMW, M3, M4