Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες της νέας Mercedes E-Class
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες της νέας Mercedes E-Class

9.403 Επισκέψεις στο άρθρο (22/11/2022)

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν εικόνες που δείχνουν τη γρίλια, τα φωτιστικά σώματα και το ταμπλό της νέας Mercedes E-Class.

Ιδού η μάσκα και το ταμπλό

H Mercedes μπορεί να καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για να κρύψει την ολοκαίνουρια E-Class από τα αδιάκριτα μάτια, ωστόσο κάποιες πρώτες φωτογραφίες κατάφεραν να έρθουν στο φως χάρη σε κινέζικα μέσα ενημέρωσης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Διέρρευσαν φωτογραφίες της μάσκας και του ταμπλό

Όπως πολλοί ανέμεναν, ο πρόβολος μοιάζει πολύ με αυτόν της S-Class, με το χρώμιο να έχει ισχυρή παρουσία στην εξαγωνική γρίλια. Τα φώτα, σε συνδυασμό με την γρίλια, μας φέρνουν στο μυαλό τον πρόβολο πολλών άλλων καινούριων μοντέλων της Mercedes. To ταμπλό υπάρχει επίσης ανάμεσα στις φωτογραφίες, δίνοντάς μας για πρώτη φορά μια ιδέα για την τετράγωνη οθόνη αφής του συστήματος infotainment και τον ορθογώνιο ψηφιακό πίνακα οργάνων πίσω από το τιμόνι. Πάνω από την οθόνη του infotainment, διακρίνονται λεπτοί αεραγωγοί κατά μήκος όλου του ταμπλό μέχρι την πόρτα του συνοδηγού.

Με ηλεκτρική βοήθεια οι κινητήρες

Αυτή τη στιγμή, είναι νωρίς να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για τα κινητήρια σύνολα με τα οποία θα προσφερθεί το αυτοκίνητο, περιμένουμε πάντως πως θα διατεθεί σε ήπια υβριδικές και Plug-in υβριδικές εκδόσεις. Στην κορυφή περιμένουμε πως θα υπάρχει η Plug-in υβριδική E53 E-Performance, η οποία θα αποδίδει 680 άλογα και 750 Nm ροπής.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
moto