Διέρρευσε αλλαγμένο πρωτότυπο της F1.

Διέρρευσε αλλαγμένο πρωτότυπο της F1 (pic)

2.807 Επισκέψεις στο άρθρο (14/9/2018)

Ένα πρωτότυπο των επερχόμενων μονοθεσίων της Formula 1 διέρρευσε στο διαδίκτυο, δίνοντας μια πρώτη γεύση για το πώς θα είναι τα μονοθέσια μετά τις επικείμενες αλλαγές τους κανονισμούς.

Η Formula 1 συνεχίζει τις συζητήσεις για τις αλλαγές που θα προκύψουν στους κανονισμούς τους αθλήματος το 2021 και αυτή όπως φαίνεται ήταν η αιτία για να διαρρεύσει μέσω των social media μία εικόνα που τραβήχτηκε μέσα από κάποια κλειστή συνεδρίαση που έγινε στη Σιγκαπούρη, δείχνοντας μας τις αλλαγές που πιθανώς θα προκύψουν στα μελλοντικά μονοθέσια των ομάδων.
 
Παρουσιάζοντας λοιπόν το μονοθέσιο μιας Ferrari σε μία ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα, βλέπουμε να έχει λάβει τροχούς 18 ιντσών οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες φτάνουν στα αυτοκίνητα της F1 το 2021, ενώ σε σύγκριση με τα σημερινά μονοθέσια βλέπουμε να υπάρχει ένας πιο εξορθολογισμένος σχεδιασμένος με περισσότερος καμπύλες, ωστόσο η «μύτη» φαίνεται πιο επιθετική. Παρατηρούμε επίσης ότι το κάλυμμα του κινητήρα και η αεροτομή στο πίσω μέρος φαίνεται να είναι σαν ένα μεγάλο κομμάτι, κάτι που αν όντως συμβαίνει εγείρει το ερώτημα αν το σύστημα DRS βρίσκεται ακόμα στη θέση του, μιας και έχουν υπάρξει πληροφορίες πως ο Brawn έχει στα «θέλω» του την απαλλαγή του εν λόγω συστήματος.
Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως οι πίσω τροχοί φαίνεται να καλύπτονται, θυμίζοντας κάτι από φτερό σε μηχανάκι, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στη θέση του βρίσκεται το Halo, το οποίο μοιάζει να είναι ανασχεδιασμένο.
 
Βεβαίως τίποτα απ όλα αυτά δεν μπορεί να χαρακτηριστεί βέβαιο, ωστόσο όσο περνάει ο καιρός και η συζητήσεις συνεχίζονται τόσο θα ξεκαθαρίζει το πράγματα σχετικά με τις μελλοντικές αλλαγές στα μονοθέσια της F1. Εσάς ποια η γνώμη σας για το σχέδιο;    

Toyota
test center