Η Ford Mustang Mach E πρόκειται να παρουσιαστεί επίσημα τα ξημερώματα της προσεχούς Δευτέρας.

Tο σπριντ 0-96 χλμ./ώρα στην ισχυρότερη GT έκδοση γίνεται σε περίπου 3,5 δευτερόλεπτα.

Tο μοντέλο στην αγορά των ΗΠΑ θα προσφερθεί σε πέντε εκδόσεις.

Διέρρευσε η νέα Ford Mustang Mach E

14.408 Επισκέψεις στο άρθρο (15/11/2019)

Η Ford Mustang Mach E πρόκειται να παρουσιαστεί επίσημα τα ξημερώματα της προσεχούς Δευτέρας, ωστόσο το μοντέλο διέρρευσε αποκαλύπτοντας παράλληλα τις εκδόσεις και τις τιμές στις οποίες θα προσφερθεί στην αμερικανική αγορά.

Σύμφωνα λοιπόν με τη διαρροή που έγινε σε ένα φόρουμ σχετικό με τη μάρκα της Ford, το μοντέλο στην αγορά των ΗΠΑ θα προσφερθεί σε πέντε εκδόσεις (First Edition, Select, Premium, California Route 1, GT), με την πρώτη να είναι περιορισμένων μονάδων. Η βασική έκδοση είναι η Select το κόστος της οποίας ορίζεται στις 43.895 δολάρια (περίπου 40.000 ευρώ), ενώ η κορυφαία είναι η GT και τιμάται στις 60.500 δολάρια (περίπου 55.000 ευρώ).
 
Σε ότι αφορά την αυτονομία, οι πέντε εκδόσεις χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες οι οποίες κυμαίνονται από τα 370 χιλιόμετρα (Select) συνεχίζουν στα 378 χιλιόμετρα (GT) και καταλήγουν στα 482 χιλιόμετρα (Premium, California Route 1). Τα μοντέλα της περιορισμένης έκδοσης  First Edition θα έχουν αυτονομία 434 χιλιομέτρων. Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα μοντέλα θα προσφέρονται με κίνηση στους τέσσερις τροχούς, με αυτά των εκδόσεων Select και Premium να είναι διαθέσιμα και ως πισωκίνητα.
 
¶λλα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν αναφέρουν πως το σπριντ 0-96 χλμ./ώρα στην ισχυρότερη GT έκδοση γίνεται σε περίπου 3,5 δευτερόλεπτα, ενώ τα υπόλοιπα χρειάζονται περίπου 5,5 ή 6,5 δευτερόλεπτα.  
 
Αναφορικά με την εξωτερική εμφάνιση βλέπουμε πως η ηλεκτρική Mustang Mach E, είναι όντως αυτό που λέει το όνομά του. Μία Mustang, απλά έρχεται ως ηλεκτρική και σε «σώμα» SUV. Στο εμπρόσθιο μέρος ξεχωρίζει η απουσία γρίλιας, ενώ αμφότερα τα άκρα μεταφέρουν τα φωτιστικά σώματα της κανονικής Mustang.
 
Περισσότερες πληροφορίες και για τις ευρωπαϊκές εκδόσεις του μοντέλου αναμένεται να έχουμε από Δευτέρα, όπου και θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του μοντέλου. Μείνετε συντονισμένοι.   

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda