5 φωτογραφίες »

Αν και πολύ χαμηλής ποιότητας οι εικόνες προσφέρουν μια ολοκληρωμένη ματιά σε αυτό που θα δούμε.

Διέρρευσε η νέα Lexus IS

3.528 Επισκέψεις στο άρθρο (15/6/2020)

Η νέα Lexus IS αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της σε λίγες ώρες από τώρα, ωστόσο εικόνες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο κάνουν την πρόωρη αποκάλυψη του μοντέλου.


Αν και πολύ χαμηλής ποιότητας οι εικόνες προσφέρουν μια ολοκληρωμένη ματιά σε αυτό που θα δούμε όταν το αυτοκίνητο πραγματοποιήσει την επίσημη πρεμιέρα του. Το μεσαίο σεντάν έχει δεχτεί αρκετές αλλαγές στο εξωτερικό μέρος με μεγαλύτερη φυσικά αυτή στο πίσω μέρος όπου τα φωτιστικά σώματα ενώνονται μέσω μία λεπτής φωτιζόμενης μπάρας LED. Μένοντας στην «ουρά» του μοντέλου παρατηρούμε τις δύο οβάλ απολήξεις της εξάτμισης, αριστερά και δεξιά του αεροδυναμικού διαχύτη. Στο εμπρόσθιο μέρος η χαρακτηριστική τραπεζοειδής γρίλια είναι παρούσα, συμβάλλοντας με τη βοήθεια των προβολέων και του προφυλακτήρα στην άγρια όψη του μεσαίου σεντάν.
 
Το εσωτερικό δεν έχει δεχτεί πολλές αλλαγές, τουλάχιστον σε αυτές που μπορούν να γίνουν αντιληπτές μέσω της όρασης. Βλέπουμε όμως πως ο πίνακας οργάνων είναι καινούργιος, ενώ αναβαθμισμένο περιμένουμε να δούμε και το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Περισσότερα αναμένεται πως θα είναι και τα συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας του οδηγού.
 
Αναφορικά με τις επιλογές κινητήρων που θα έχει η νέα IS, φημολογείται πως αυτοί θα αποτελούνται από τον τετρακύλινδρο 2.0 λίτρων turbo που προσφέρει 244 ίππους και 349 Nm ροπής. Η γκάμα των μηχανικών συνόλων λέγεται πως θα περιλαμβάνει και τον V6 3,5 λίτρων με δύο ιπποδυνάμεις 264 και 315 ίππων. Το τρίο των μοτέρ θα προσφέρεται μόνο με ένα οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Η πιο ισχυρή έκδοση IS F πιστεύεται πως δεν θα υπάρξει, όμως στη θέση της θα έρθει η IS 500. Ένα μοντέλο προσανατολισμένο στην απόδοση το οποίο αν εγκριθεί θα εξοπλίζεται με τον twin-turbo 3,5 λίτρων V6 κινητήρα που προσφέρει 422 ίππους και 599 Nm ροπής.
 
Περισσότερες και επιβεβαιωμένες πληροφορίες θα υπάρξουν σε λίγες ώρες από τώρα όταν η νέα Lexus IS θα κάνει την εμφάνισή της. Μείνετε συντονισμένοι.  

Mercedes
moto