" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Πολύ καλοί χώροι για τους πίσω επιβάτες του Honda Civic, με τα πίσω Magic Seats καθίσματα να αυξάνουν κατακόρυφα την πρακτικότητα.

Τα νέα καθίσματα βελτιώνουν την πλευρική στήριξη και κρατούν πιο γερά το σώμα των επιβατών στην ανανεωμένη Giulietta.

Χώροι: Αμφότερα ευρύχωρα και πρακτικά

Διαβάστηκε από 82211 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/3/2014

Στα δυνατά σημεία της καμπίνας των πετρελαιοκίνητων μικρομεσαίων είναι η ευρυχωρία. Σαφώς το Civic προηγείται ελαφρώς μιας και τρεις ενήλικες θα χωρέσουν με άνεση πίσω και, μόνο αν είναι ψηλοί, ίσως τους ενοχλήσει ο «αέρας» για τα κεφάλια τους. Τα Magic Seats πίσω καθίσματα, φυσικά δε λείπουν. Η διαιρούμενη πλάτη τους αναδιπλώνεται στο ίδιο επίπεδο με το δάπεδο του πορτ μπαγκάζ, ενώ οι βάσεις τους ανασηκώνονται κατά 90 μοίρες και «κλειδώνουν» στις πλάτες, δημιουργώντας έτσι ένα δεύτερο χώρο αποσκευών  Σε συνδυασμό με τις πολλές θέσεις για μικροαντικείμενα και τον μεγάλο χώρο αποσκευών των 477 λίτρων (407 λτ. + 70 λτ κάτω από το δάπεδο), η πρακτικότητα αυξάνεται κατακόρυφα.
Η Giulietta δεν διαφοροποιείται από το προ facelift μοντέλο στο κομμάτι των χώρων, παρέχοντας και πάλι επαρκείς χώρους για τη μεταφορά 4 ενηλίκων. Για να μεταφερθεί και τρίτος καθήμενος στο πίσω κάθισμα θα χρειαστούν κάποιες παραχωρήσεις, κυρίως λόγω του διαθέσιμου πλάτους, ενώ και επιβάτες με ύψος άνω του μέσου όρου ίσως αντιμετωπίσουν πρόβλημα με τα κεφάλια τους, λόγω της κλίσης της οροφής. Για τις αποσκευές, η Giulietta προσφέρει έναν επίπεδο χώρο αποσκευών, ο οποίος από πλευράς χωρητικότητας βρίσκεται στο μέσο όρο της κατηγορίας (ωφέλιμος όγκος 350 λίτρων).

 
  • rico

    Καλά ο Σ ακόμα τα περσινά σιβικ δίνει στις δοκιμές; Αν ήταν το my2015 civic η επιλογή θα ήταν ξεκάθαρα δική του. Από την άλλη η εμφάνιση της Ιταλίδας είναι καλύτερη! Για μένα λοιπόν όποιος εστιάζει στην εμφάνιση ας πάρει την κούκλα. Όποιος εστιάζει σε οτιδήποτε άλλο ας πάρει το σιβικ και δεν θα το μετανιώσει!

      1