" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Τόσο η Giulietta, όσο και το Civic, είναι δυο σπορτίφ μικρομεσαία, με φουτουριστική και δυναμική εμφάνιση. Όμως δεν ξεχωρίζουν μόνο στο φαίνεσθαι αλλά και στους τομείς της πρακτικότητας και της εργονομίας.

Συμπέρασμα

Διαβάστηκε από 82013 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/3/2014

Η κατηγορία των μικρομεσαίων, έπειτα από την απελευθέρωση της πετρελαιοκίνησης ζει καλύτερες μέρες, εμπορικά μιλώντας. Δυο εκ των εκπροσώπων της κατηγορίας είναι και τα αυτοκίνητα που δοκιμάσαμε. Τόσο η Giulietta, όσο και το Civic είναι από τα πλέον εμφανίσιμα και δυναμικά αυτοκίνητα της κατηγορίας. Η ανανεωμένη Giulietta διατηρεί τα χαρακτηριστικά που την τοποθετούν στο πλέον σπορτίφ κομμάτι της κατηγορίας της και παράλληλα, την κάνουν να φλερτάρει και με τις πιο premium επιλογές. Η diesel εκδοχή της δε, προσθέτει και το πλεονέκτημα της οικονομίας κίνησης στη φαρέτρα του ιταλικού μοντέλου. Από την άλλη όμως, τo Honda Civic καταφέρνει να τονίσει, με το diesel κινητήρα του το οδηγικό του ταμπεραμέντο, μιας και οι κινητήρες βενζίνης δεν προσφέρουν το απαραίτητο «νεύρο». Βάζοντας στο παιχνίδι την κορυφαία οικονομία καυσίμου, την ατέλεια, τον πλήρη εξοπλισμό, την πρακτικότητα, το κορυφαίο φινίρισμα και τον πλούσιο εξοπλισμό ακόμα και της βασικής έκδοσης, δεν είναι δύσκολο να τοποθετήσουμε το νέο πετρελαιοκίνητο Civic στο ρετιρέ της κατηγορίας.

 
  • rico

    Καλά ο Σ ακόμα τα περσινά σιβικ δίνει στις δοκιμές; Αν ήταν το my2015 civic η επιλογή θα ήταν ξεκάθαρα δική του. Από την άλλη η εμφάνιση της Ιταλίδας είναι καλύτερη! Για μένα λοιπόν όποιος εστιάζει στην εμφάνιση ας πάρει την κούκλα. Όποιος εστιάζει σε οτιδήποτε άλλο ας πάρει το σιβικ και δεν θα το μετανιώσει!

      1