Η BMW iX3 αποτελεί την ηλεκτρική έκδοση της X3 και εξοπλίζεται με το eDrive ηλεκτρικό μοτέρ. Βρίσκεται στον πίσω άξονα και αποδίδει 286 ίππους με την αυτονομία να αγγίζει τα 460 χλμ.. Η νέα iX3 συναρμ
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η BMW iX3 αποτελεί την ηλεκτρική έκδοση της X3 και εξοπλίζεται με το eDrive ηλεκτρικό μοτέρ. Βρίσκεται στον πίσω άξονα και αποδίδει 286 ίππους με την αυτονομία να αγγίζει τα 460 χλμ.. Η νέα iX3 συναρμολογείται στη μονάδα Shenyang της Κίνας και ήδη διατίθεται στην ελληνική αγορά.

BMW iX3

1.723.977 Επισκέψεις στο άρθρο (14/10/2020)

Η αμιγώς ηλεκτρική iX3, το πρώτο ηλεκτροκίνητο μοντέλο της σειράς X της BMW παρουσιάστηκε τον περασμένο Ιούλιο και δεν θα μπορούσε να λείπει από την έκθεση του autotriti.gr.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Όπως περιμέναμε, δεν υπάρχουν αλλαγές στην σχεδίαση του ηλεκτρικού crossover SUV, αφού από την γρίλια μέχρι και τις πλαϊνές ποδιές το αυτοκίνητο είναι το ίδιο με αυτό που είχε αποκαλυφθεί λίγους μήνες πριν από τους Βαυαρούς. Αξίζει να σημειωθεί πως, στο πίσω μέρος η BMW τονίζει την ηλεκτρική φύση του αυτοκινήτου τοποθετώντας στο σημείο που θα βρίσκονταν οι απολήξεις της εξάτμισης, μπλε διακοσμητικά κομμάτια. Σε σχέση με τις εκδόσεις με κινητήρες εσωτερικής καύσης, η iX3 έχει μιρκότερη απόσταση από έδαφος κατά 7,5 εκατοστά ενώ η BMW υπόσχεται πως ο αεροδυναμικός συντελεστής είναι μόνο 0,29.

H νέα BMW iX3 είναι σε θέση να κινείται για 460 χιλιόμετρα χωρίς να χρειαστεί φόρτιση, ενώ πηγή ισχύος είναι μία μπαταρία 74 kWh, που συνεργάζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ 286 ίππων και 400 Nm ροπής τοποθετημένο στον πίσω άξονα με την κίνηση επίστης να στέλνεται αποκλειστικά στους πίσω τροχούς. Το 0-100 χλμ./ώρα γίνεται σε 6,8 δευτερόλεπτα ενώ η μέγιστη τελική ταχύτητα του αυτοκινήτου φτάνει μόνο τα 180 χλμ./ώρα για να διασφαλιστεί αρκετή ηλεκτρική αυτονομία. Με ταχυφορτιστή 150 kw η μπαταρία μπορεί να «γεμίσει» από το 0 έως το 80% σε 34 λεπτά.

PEIRAIOS LEASING
OPEL