Βασισμένες στην ανανεωμένη 5άρα, οι M5 & M5 Competition έρχονται με αλλαγές τόσο εξωτερικά όσο και στο εσωτερικό με highlight τη νέα κεντρική οθόνη 12,3 ιντσών. Στον κινητήρα το σκηνικό παραμένει δυνα
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Βασισμένες στην ανανεωμένη 5άρα, οι M5 & M5 Competition έρχονται με αλλαγές τόσο εξωτερικά όσο και στο εσωτερικό με highlight τη νέα κεντρική οθόνη 12,3 ιντσών. Στον κινητήρα το σκηνικό παραμένει δυναμικά γνώριμο, με τον Twin Turbo V8 4,4 λίτρων κινητήρα απόδοσης έως 625 ίππων.

BMW Μ5 & Μ5 Competition

1.723.916 Επισκέψεις στο άρθρο (14/10/2020)

Ξεκινώντας από το εξωτερικό μέρος, ακολουθώντας την ανανεωμένη Σειρά 5 η μάσκα κατεβαίνει χαμηλότερα στην εμπρός ποδιά. Το χρωμιωμένο πλαίσιο υιοθετεί μονοκόμματη σχεδίαση που περιβάλλει και τα δύο στοιχεία των «νεφρών», τα οποία φέρουν διπλές γρίλιες και ένα έμβλημα Μ. Η ανασχεδιασμένη ποδιά έχει μεγαλύτερες πλαϊνές εισαγωγές αέρα, ενώ τα LED φωτιστικά σώματα ενσωματώνουν νέες φωτεινές λωρίδες σχήματος L.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Πηγαίνοντας προς τα πίσω παρατηρούμε τις ζάντες 20 ιντσών M με διπλές ακτίνες σε γυαλιστερό Orbit Grey που διατίθενται τώρα προαιρετικά, αφήνοντας να φανούν οι δαγκάνες φρένων που μπορούν να παραγγέλνονται βαμμένες σε μαύρο ή κόκκινο χρώμα, αντί του υπάρχοντος μπλε. Στο πίσω μέρος τα ανασχεδιασμένα φώτα LED αποπνέουν μία τρισδιάστατη αίσθηση. Κλείνοντας με το εξωτερικό να σημειώσουμε πως η μάρκα προσφέρει δύο νέα χρώματα κόκκινο και γκρι.
 
Στο εσωτερικό η βασική αλλαγή που έχει υπάρξει είναι η μεγαλύτερη κεντρική οθόνη των 12,3 ιντσών για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.
 
Στο κομμάτι των μηχανικών συνόλων δεν έχουν υπάρξει αλλαγές. Ο Twin Turbo κινητήρας 4,4 λτρ. V8 προσφέρει 600 ίππους στην BMW M5 και 625 ίππους στην BMW M5 Competition. Το οκτατάχυτο κιβώτιο M Steptronic με Drivelogic διατίθεται στάνταρ, όπως το σύστημα τετρακίνησης M xDrive, το οποίο περιλαμβάνει επιπλέον ρύθμιση 2WD για αμιγή πίσω κίνηση. Η BMW M5 επιταχύνει από 0 στα 100 χλμ./ώρα, σε μόλις 3,4 δευτερόλεπτα. Η BMW M5 Competition είναι λίγο πιο γρήγορη, επιταχύνοντας από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 3,3 δευτ.
 
Οι τιμές στη Γερμανία ξεκινούν από 120.900 ευρώ για την BMW M5 και 129.900 ευρώ για την BMW M5 Competition.

Hyundai
vw