Το πολυτελές SUV της Jaguar φρεσκαρίστηκε στα σημεία, κέρδισε σε τεχνολογία και έχει πλέον στη φαρέτρα του ήπια υβριδικά diesel και ένα Plug-in υβριδικό βενζίνης με απόδοση έως 404 ίππους.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το πολυτελές SUV της Jaguar φρεσκαρίστηκε στα σημεία, κέρδισε σε τεχνολογία και έχει πλέον στη φαρέτρα του ήπια υβριδικά diesel και ένα Plug-in υβριδικό βενζίνης με απόδοση έως 404 ίππους.

Jaguar F-Pace facelift

1.723.893 Επισκέψεις στο άρθρο (14/10/2020)

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

H Jaguar φρέσκαρε την F-Pace σε κάθε τομέα προσφέροντας ρετουσαρισμένη εμφάνιση, αλλαγές στον εσωτερικό διάκοσμο και νέες επιλογές στην παλέτα των κινητήριων συνόλων.

Στόχος της Jaguar ήταν να διαφοροποιήσει την εμφάνιση της F-Pace σε καίρια σημεία και μόνο και το κατάφερε καθώς το βρετανικό crossover λαμβάνει τώρα νέα LED φώτα με "Double J Blade" DRL, μεγαλύτερη γρίλια (σε μαύρο χρώμα προαιρετικά), πιο νευρώδες καπό και ανασχεδιασμένους πλαϊνούς αεραγωγούς. Στο πίσω μέρος, τα φώτα είναι ελαφρώς διαφοροποιημένα ενώ νέος είναι επίσης ο προφυλακτήρας.

Ανοίγοντας μια από τις δύο μπροστινές πόρτες, θα δούμε πως η F-Pace εξοπλίζεται τώρα με μια νέα 11.4 ιντσών οθόνη αφής που υποστηρίζει το σύστημα infotainment ενώ δίπλα της βρίσκεται ένας πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών. Επίσης, έχει προστεθεί σε πολλά σημεία της καμπίνας φινίρισμα από ξύλο και αλουμίνιο, καινούρια μαλακά υλικά, η κεντρική κονσόλα είναι νέα όπως και θα καθίσματα ενώ τέλος, το μοντέλο εξοπλίζεται με συστήματα Active Road Noise Cancellation και Engine Noise Cancellation για καλύτερη ηχομόνωση μέσα στην καμπίνα.

Στην Ευρώπη, η F-Pace θα προσφέρεται με μια plug-in υβριδική επιλογή που αποτελείται από έναν 2λιτρο κινητήρα βενζίνης και ένα ηλεκτρικό μοτέρ 105kW, με την συνολική απόδοση να φτάνει τα 404 άλογα. Για κίνηση αποκλειστικά με βενζίνη, υπάρχει ένας 4κύλινδρος 2λιτρος κινητήρας 250 ίππων ενώ το παρών δίνει και μια ήπια υβριδική επιλογή με 3λιτρο μοτέρ και απόδοση 400 άλογα.

Στο diesel, και οι τρεις επιλογές είναι ήπια υβριδικές. Οι πρώτες δύο εξοπλίζονται με τον 4κύλινδρο 2λιτρο κινητήρα με ισχύ 163 και 204 άλογα ενώ η Τρίτη με το 3λιτρο μοτέρ με απόδοση 300 άλογα. Όλα τα κινητήρα σύνολα συνδυάζονται με το σύστημα τετρακίνησης της φίρμας και αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο.

Το εμπορικό λανσάρισμα της ανανεωμένης F-Pace αναμένεται σύντομα.

peugeot
NISSAN