Το Wagoneer επιστρέφει για τη Jeep σε μορφή concept αρχικά. Ένα Plug-in υβριδικό μεγάλο SUV που έχει macho τετράγωνη λογική στη σχεδίαση και 7 οθόνες για τους επιβάτες μεγέθους από 10,1 έως και 12,3 ι
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Wagoneer επιστρέφει για τη Jeep σε μορφή concept αρχικά. Ένα Plug-in υβριδικό μεγάλο SUV που έχει macho τετράγωνη λογική στη σχεδίαση και 7 οθόνες για τους επιβάτες μεγέθους από 10,1 έως και 12,3 ιντσών.

Jeep Grand Wagoneer

1.723.800 Επισκέψεις στο άρθρο (14/10/2020)

Aυτό είναι το Grand Wagoneer concept για το οποίο μας προϊδέαζε εδώ και πολύ καιρό η Jeep και δεν γίνεται να μην σταθεί κανείς στην παρουσία 7 οθονών για να έχουν με κάτι να «παίζουν» οι εμπρός αλλά και οι πίσω επιβάτες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Στην επίσημη παρουσίαση το Grand Wagonner concept προχώρησε το προηγούμενο διάστημα η Jeep αναβιώνοντας και επίσημα την ονομασία «Wagoneer» έπειτα από πολλά χρόνια. Το αυτοκίνητο μπορεί να παρουσιάζεται τώρα σε μορφή πρωτότυπου, ωστόσο οι πληροφορίες από το περιβάλλον τις φίρμας αναφέρουν πως δεν πρέπει να περιμένουμε μεγάλες αλλαγές σε σχέση με το μοντέλο παραγωγής που θα έρθει το 2021 ή το 2022.

Η εμφάνιση του SUV είναι επιβλητική με την γρίλια να μοιάζει με αυτή των μοντέλων της μάρκας που γνωρίζουμε αλλά να υιοθετεί ελαφρώς νέα σχεδίαση που πλαισιώνεται αρμονικά με δύο λεπτά φωτιστικά σώματα στις δύο άκρες  και τα κεφαλαία γράμματα «Wagoneer». Πιο χαμηλά βλέπουμε δύο αεραγωγούς αλλά και μοντέρνα φώτα ομίχλης. Το σχήμα του SUV μπορεί να χαρακτηριστεί «boxy» κάτι που φαίνεται και από την σχεδίαση του πίσω μέρους και συγκεκριμένα το σχήμα της θύρας του πορτ-μπαγκάζ. Τα πίσω φώτα είναι λεπτά ενώ ο χώρος για την πινακίδα φαίνεται πως βρίσκεται πάνω στην θύρα και όχι χαμηλά, όπως συνηθίζεται.

Μεγάλος είναι ο τεχνολογικός εξοπλισμός του concept αφού η καμπίνα εξοπλίζεται με συνολικά 7 οθόνες. Πάμε να τις μετρήσουμε: μία ψηφιακή οθόνη 12,3 ιντσών έχει μπροστά του ο οδηγός στον πίνακα οργάνων, μια 10,3 ιντσών οθόνη έχει μπροστά στου ο συνοδηγός ενώ στο κέντρο του ταμπλό βρίσκεται ακόμα μια 12,1 ιντσών που λειτουργεί ως η βάση για το σύστημα infotainment. Από κάτω της υπάρχει άλλη μια 10,3 ιντσών που περιέχει τις ρυθμίσεις για την λειτουργία μασάζ των καθισμάτων και την πλευρική τους στήριξη, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει μια οθόνη στο κέντρο μεγέθους 10,3 ιντσών ενώ πίσω από τα δύο εμπρός καθίσματα υπάρχουν και άλλες δύο οθόνες 10,1 ιντσών η καθεμία.

Η ισχύς πηγάζει από ένα plug-in υβριδικό κινητήριο σύνολο ωστόσο η Jeep δεν έχει ανακοινώσει περισσότερες πληροφορίες. Οι φήμες κάνουν λόγο πως υπάρχει κάποιο plug-in υβριδικό σύστημα σε συνεργασία με ένα V8 μοτέρ 5,7 λίτρων, ωστόσο τίποτα δεν έχει επισημοποιηθεί. Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι πως το μοντέλο παραγωγής θα έχει σίγουρα κάποια plug-in υβριδική έκδοση.

Το Grand Wagoneer θα πλαισιωθεί από ένα μικρότερο Wagoneer το επόμενο διάστημα.

PEIRAIOS LEASING
test center