Με μόλις 4.9 δλ. για το 0-100 χλμ./ώρα, το ανανεωμένο Stinger είναι το γρηγορότερο Kia που φτιάχτηκε ποτέ, ενώ οι αισθητικές αλλαγές κατάφεραν να το κάνουν να ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο με την «καυτή
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με μόλις 4.9 δλ. για το 0-100 χλμ./ώρα, το ανανεωμένο Stinger είναι το γρηγορότερο Kia που φτιάχτηκε ποτέ, ενώ οι αισθητικές αλλαγές κατάφεραν να το κάνουν να ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο με την «καυτή» του εμφάνιση.

Kia Stinger facelift

1.723.801 Επισκέψεις στο άρθρο (14/10/2020)

Με μόνο ένα μοτέρ θα διατίθεται το ανανεωμένο Stinger στην Eυρώπη μετά από απόφαση της φίρμας. Toν περασμένο μήνα η Kia παρουσίασε το ανανεωμένο Stinger για την κορεάτικη αγορά και στα τέλη του Σεπτέμβρη ήρθε η ώρα για το ευρωπαικών προδιαγραγών μοντέλο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Στο μπροστινό μέρος η Kia προσφέρει τώρα στο μοντέλο ελαφρώς διαφορετικά φωτιστικά σώματα με νέα LED DRL φώτα που είναι λίγο πιο σκούρα σε σχέση με πριν. Οι μεγαλύτερες διαφοροποιήσεις λαμβάνουν χώρα πάντως στο πίσω μέρος όπου οι σχεδιαστές της Kia φρέσκαραν αρκετά την σχεδίαση των φωτιστικών σωμάτων με μια γεμάτη από LED μπάρα και κυρίως φώτα με νέα γραφικά που θυμίζουν καρό σημαία ενώ καινούριος είναι επίσης και ο πίσω διαχύτης.

Στην καμπίνα, το ανανεωμένο Stinger λαμβάνει μια νέα οθόνη αφής 10,25 ιντσών που υποστηρίζει το σύστημα infotainment του αυτοκινήτου. Καινούριες είναι επίσης οι ραφές σε ταμπλό και θύρες ενώ η κεντρική κονσόλα λαμβάνει πλέον φινίρισμα από αλουμίνιο ή ανθρακόνημα. Το τιμόνι έχει φινίρισμα από αλουμίνιο στο κάτω μέρος ενώ ο 7 ιντσών πίνακας οργάνων έχει λάβει νέα ξεχωριστή περιποίηση.

Η παλέτα των μηχανικών συνόλων στην Ευρώπη περιλαμβάνει έναν μόνο κινητήρα, το 6κύλινδρο σε V διάταξη T-GDi κινητήρα των 3,3 λίτρων με απόδοση 370 άλογα στις 6.000 σ.α.λ. και 510 Nm ροπής μεταξύ 1.300 και 4.500 σ.α.λ.. Η Κia δικαιολογεί αυτή την απόφασή της λέγοντας αυτός είναι ο κινητήρας που επιλέχθηκε από την πλειοψηφία του κοινού τα προηγούμενα τρία χρόνια διάθεσης του μοντέλου στην αγορά.

Το ανανεωμένο Stinger είναι το πιο γρήγορο Kia που έχει διατεθεί ποτέ στην Γηραιά Ήπειρο αφού χρειάζεται 4,9 στην τετρακίνητη έκδοσή του για το 0-100χλμ./ώρα.

PEIRAIOS LEASING
test center