Με μικρές αισθητικές αλλαγές και νέα εξοπλιστική έκδοση Χperience έρχεται το ανανεωμένο SEAT Ateca. Στην καμπίνα ξεχωρίζει ο πιο πρόσφατος ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25 ιντσών, ο οποίος συμπληρώνεται
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με μικρές αισθητικές αλλαγές και νέα εξοπλιστική έκδοση Χperience έρχεται το ανανεωμένο SEAT Ateca. Στην καμπίνα ξεχωρίζει ο πιο πρόσφατος ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25 ιντσών, ο οποίος συμπληρώνεται από το αναβαθμισμένο σύστημα ψυχαγωγίας της SEAT με οθόνη διαστάσεων 8,25 ή 9,2 ιντσών. Η γκάμα βενζινοκινητήρων παραμένει ως είχε, ενώ ο 1,6 Diesel αντικαταστάθηκε από τον 2,0 ΤDI με 115 ή 150 ίππους, DSG και τετρακίνηση 4Drive, όπως στην κορυφαία έκδοση βενζίνης 2,0 TSI 190 PS.

SEAT Ateca facelift

1.723.891 Επισκέψεις στο άρθρο (14/10/2020)

Οι αλλαγές που έχει πραγματοποιήσει η μάρκα στο ντιζάιν είναι ήσσονος σημασίας, όμως οδήγησαν σε μικρή αύξηση στο μήκος του αυτοκινήτου που φτάνει πλέον τα 4.381 χιλιοστά (+18). Από κει και πέρα το βασικό νέο χαρακτηριστικό του ισπανικού SUV είναι η καινούργια εξοπλιστική έκδοση Xperience που έρχεται να προστεθεί στις Reference, Style και FR. Στη νέα του έκδοση του Ateca λαμβάνει πλήθος αλουμινένιων διακοσμητικών χαρακτηριστικών που συνδυάζονται με μαύρες πινελιές τόσο στα χαμηλά τμήματα των προφυλακτήρων, όσο και στο πλαϊνό μέρος.    

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Η SEAT προσφέρει στους αγοραστές του Ateca 14 διαφορετικά σχέδια τροχών μεγέθους από 16 έως 19 ιντσών. Υπάρχουν επίσης 10 χρώματα για το εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένης της απόχρωσης «Dark Camouflage» που εμφανίζεται στο μοντέλο της εικόνας. Ως στάνταρ, το ανανεωμένο  Ateca διαθέτει προβολείς LED και οπίσθια φωτιστικά σώματα με τα φλας να ανάβουν προοδευτικά. Μένοντας στο πίσω μέρος το όνομα του μοντέλου τοποθετείται κάτω από την πινακίδα. Ολοκληρώνοντας με το εξωτερικό να τονιστεί πως κάθε έκδοση θα λαμβάνει κάποια διαφορετικά χαρακτηριστικά στο στυλ, ωστόσο οι αλλαγές είναι μικρές.
 
Μπαίνοντας μέσα στην καμπίνα, το φρεσκαρισμένο C-SUV χρησιμοποιεί το τελευταίο ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών που συμπληρώνεται από το αναβαθμισμένο σύστημα ψυχαγωγίας της SEAT διαστάσεων 8,25 ή 9,2 ιντσών. Προαιρετικά διατίθεται θερμαινόμενο τιμόνι, όπως και ένα θερμαινόμενο παρμπρίζ με τεχνολογία «Climacoat» για να ξεπαγώσει το παρμπρίζ σε 2-3 λεπτά.
 
Στους κινητήρες τέσσερις επιλογές βενζίνης είναι παρούσες. Στη βάση ο 1,0 λίτρου υπερτροφοδοτούμενος 3κύλινδρος κινητήρας προσφέρει 110 ίππους και συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο και κίνηση στους μπροστά τροχούς. Ακολουθεί ο 4κύλινδρος 1,5 λίτρων που προσφέρει 150 ίππους και συνεργάζεται τόσο με χειροκίνητο όσο και αυτόματο διπλού συμπλέκτη (DSG) και τέλος στην κορυφή βρίσκεται ο 2λιτρος TSI (190 PS) συνδυασμένος αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και 4κίνηση.
 
Τέλος στο ντίζελ η SEAT προχώρησε στην αντικατάσταση του 1,6 λίτρων TDI και στη θέση του έβαλε τον 2λιτρο TDI. Το εν λόγω μοτέρ έρχεται σε δύο ιπποδυνάμεις. Είτε με 115 άλογα και χειροκίνητο κιβώτιο, είτε με 150 ίππους, όπου εκτός από το χειροκίνητο κιβώτιο, μπορεί να εξοπλιστεί με αυτόματο διπλού συμπλέκτη και 4κίνηση

Hyundai
vw