Είναι το best seller της ελληνικής αγοράς τα τελευταία 8 χρόνια. Η νέα γενιά έχει σχεδίαση που εντυπωσιάζει, brand-new κινητήρες (πραγματική κατανάλωση από 3,2 λτ./100 χλμ.) και πατάει σε νέα πλατφόρμ

Είναι το best seller της ελληνικής αγοράς τα τελευταία 8 χρόνια. Η νέα γενιά έχει σχεδίαση που εντυπωσιάζει, brand-new κινητήρες (πραγματική κατανάλωση από 3,2 λτ./100 χλμ.) και πατάει σε νέα πλατφόρμα. Highlight του οπωσδήποτε και οι αερόσακοι μεταξύ οδηγού και συνοδηγού.

Toyota Yaris

1.723.834 Επισκέψεις στο άρθρο (14/10/2020)

Το νέο Yaris ήρθε στη χώρα μας και ήδη από την πρώτη στιγμή επιβεβαίωσε όλες μας τις προσδοκίες. Βέβαια δεν περιοριστήκαμε σε... απλή οδήγηση καθώς εκτός από τη δοκιμή της υβριδικής έκδοσης και τις μετρήσεις σε πραγματικές συνθήκες, το νέο Yaris μπήκε στο πεδίο δοκιμών του AutoΤρίτη και βρέθηκε αντιμέτωπο πρώτα απ΄ όλα με τον... τάρανδο, στο απαιτητικό Τεστ Αποφυγής Κινδύνου όπου εντυπωσίασε. Επιπλέον, το ρίξαμε στην παλαίστρα μαζί με τα υπόλοιπα μοντέλα της κατηγορίας του, για να διαπιστώσουμε τι καταφέρνει η νέα γενιά του απόλυτου best seller της Ελλάδας τα τελευταία 8 χρόνια, ενώ κάναμε και πιο ειδικές συγκρίσεις με τα 2 νέα υβριδικά σύνολα της κλάσης του, καθώς επίσης και με την προηγούμενη γενιά του, που όπως είπαμε σάρωνε για χρόνια στις πωλήσεις.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Πάμε λοιπόν να δούμε συγκεντρωτικά όλα τα άρθρα μας σχετικά με το νέο Toyota που δείχνει «γεννημένο» Best Seller και δεν θα μπορούσε να λείπει από την ψηφιακή Έκθεση Αυτοκινήτου του AutoΤρίτη.
    
Δοκιμές, συγκριτικά & τεχνικά θέματα
    


 Πρώτη δοκιμή: Νέο Toyota Yaris


 Elk Test: Με πόσα έστριψε το νέο Yaris;


 New Vs Old: Το νέο Yaris απέναντι στο παλιό


 Τα 5 μυστικά του νέου Yaris


 Το νέο Yaris απέναντι στον ανταγωνισμό

 
 Τα 3 πρόσωπα του νέου Yaris


 3 νέα υβριδικά στο μικροσκόπιο

 
Πόσα λίτρα είναι το πορτ μπαγκάζ του νέου Toyota Yaris; (+video)

home pro
moto