• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Μοντέρνο και ποιοτικό το ταμπλό του Kuga, το οποίο διατηρεί αρκετούς δεσμούς με το αντίστοιχο τμήμα του Ford Focus.

Εργονομικό και με σπορτίφ λεπτομέρειες το καλοφτιαγμένο εσωτερικό του Mitsubishi ASX.

Εσωτερικό-Χώροι: Καλοφτιαγμένα για να αντέχουν

55.809 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 2/5/2013

Ποιότητα
Στο εσωτερικό τους, τα τρία Crossover δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα τα μικρομεσαία μοντέλα και έτσι, όλα είναι καλοφτιαγμένα και ποιοτικά. 
Βέβαια, λόγω και του διαφορετικού εύρους των τιμών, υπάρχει διαφορά στα πλαστικά που χρησιμοποιούνται, με το εσωτερικό του Ford Kuga να έχει περισσότερο μαλακό στην αφή υλικό από τα ASX και Duster. 
Από την άλλη πλευρά, στο εσωτερικό των μοντέλων της Mitsubishi και Dacia, τα πλαστικά είναι μεν σκληρά στην αφή, αλλά προβλήματα συναρμογής δεν παρουσιάζουν, από τη στιγμή που όπως είπαμε τα μοντέλα του είδους προορίζονται και για ελαφρώς εκτός δρόμου διαδρομές.

Σχεδίαση
Εκτός των πολύ καλών ποιοτικών στάνταρ, από το εσωτερικό των 2κίνητων Crossover δεν λείπουν και τα εντυπωσιακά σε σχεδίαση σχήματα. Εδώ, το εσωτερικό του Ford Kuga διαθέτει την πιο μοντέρνα σχεδίαση, με το ταμπλό να χωρίζεται ουσιαστικά σε δύο οριζόντια τμήματα, το πάνω εκ των οποίων φιλοξενεί το κεντρικό πάνελ με τους κάθετους αεραγωγούς, το ηχοσύστημα και την οθόνη του στάνταρ Συστήματος infotainment. 
Στο εσωτερικό του ASX από την άλλη, η σχεδίαση ακολουθεί πιο απλές γραμμές, χωρίς να λείπουν κάποιες σπορτίφ προσθήκες όπως το τριάκτινο τιμόνι, οι περιστροφικοί διακόπτες του air condition και οι ενδείξεις σε κόκκινο χρώμα των οργάνων.