Διοικητικές αλλαγές για την Porsche στην Ελλάδα

3.330 Επισκέψεις στο άρθρο (20/9/2021)

Η Μοτοδυναμική αλλάζει πρόσωπα σε νευραλγικές θέσεις της Porsche στην Ελλάδα με νέο διευθυντή κλάδου τον κ. Νίκο Σινογιάννη και διευθύντρια Marketing & PR την κα Ελπίδα Φιλιππίδου.

Από την 1η Οκτωβρίου 2021, ο κ. Νίκος Σινογιάννης αναλαμβάνει καθήκοντα διευθυντή κλάδου Porsche. Είναι μέλος της διοικητικής ομάδας της Μοτοδυναμική, από το 2019, ως επικεφαλής του κλάδου Λιανικής & Διεθνών Δραστηριοτήτων, έχοντας την ευθύνη της Μοτοδίκτυο και των θυγατρικών εταιριών του Ομίλου σε Ρουμανία και Βουλγαρία.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Διαθέτει πολυετή εμπειρία στους τομείς των Πωλήσεων και After Sales έχοντας αναλάβει ανώτερες διοικητικές θέσεις στο παρελθόν. Ο κ. Nίκος Σινογιάννης διαδέχεται στο ρόλο τον κ. Θοδωρή Παπαδόπουλο, ο οποίος μετά από δεκαεννιά χρόνια προσφοράς σε διοικητικές θέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ολοκληρώνει την επιτυχημένη πορεία του στον Όμιλο της Μοτοδυναμική.

Καθήκοντα διευθύντριας Marketing & PR του κλάδου. αναλαμβάνει η κ. Ελπίδα Φιλιππίδου, η οποία έχει σημαντική εργασιακή εμπειρία και μέχρι πρότινος ασκούσε καθήκοντα Brand Manager σε μεγάλη εισαγωγική και εμπορική εταιρεία του χώρου των οινοπνευματωδών.

H κ. Μάιρα Πασσιά, ολοκληρώνοντας εικοσιπενταετή πορεία με το brand Porsche, σε διευθυντικές θέαεις Marketing, CRM & Επικοινωνίας, έχει ήδη αναλάβει, από 01.01.2021, τα καθήκοντα της διεύθυνσης Εταιρικών Υποθέσεων του Ομίλου Μοτοδυναμική.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

PEIRAIOS LEASING
OPEL