Διοργανωτές: «Ελέγξτε την υγεία του προσωπικού σας»

1.805 Επισκέψεις στο άρθρο (27/2/2020)

Η Έκθεση της Γενεύης θα γίνει κανονικά παρά τις έντονες φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες. Οι διοργανωτές ζητούν από τις εταιρείες να ελέγξουν την υγεία του προσωπικού που θα φέρουν μαζί τους.

Nα ελέγξουν το προσωπικό τους για το αν φέρουν συμπτώματα κοροναϊού ζητούν από τις εταιρείες που θα λάβουν μέρος στην Έκθεση της Γενεύης οι διοργανωτές, κυρίως όταν αυτοί προέρχονται από χώρες στις οποίες έχουν βρεθεί θετικά κρούσματα.

Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί κανονικά παρά το γεγονός πως παρόμοιες εκδηλώσεις αυτοκινητιστικού ενδιαφέροντος έχουν ακυρωθεί ή αναβληθεί. Η διοργανωτές σημειώνουν: «Λόγω της επιδημίας του κοροναϊού που πλήττει την Κίνα, η Palexpo παρακολουθεί προσεκτικά την κατάσταση και τις πιθανές επιπτώσεις της. Οι διοργανωτές ενθαρρύνουν τους εκθέτες από περιοχές κινδύνου να εξασφαλίσουν ότι το προσωπικό τους θα περάσει τους απαραίτητους ελέγχους και ότι κανείς από αυτούς δεν έχει παρουσιάσει συμπτώματα ακόμα και 14 ημέρες πριν από την άφιξή τους στην Ελβετία, ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος εξάπλωσης».

Οι διοργανωτές βρίσκονται σε επαφές με τις ελβετικές Αρχές Υγείας για να αναπτυχθεί ένα πλάνο που θα μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα ανάλογα με τα προβλήματα που θα προκύψουν. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας που βρίσκεται στην Γενεύη κάνει λόγο πως «δεν υπάρχει ανάγκη να εφαρμοστούν μέτρα που θα επηρεάσουν χωρίς σοβαρό λόγο την παγκόσμια οικονομία».

UPDATE: Oι διοργανωτές ανακοίνωσαν πως καθημερινά θα εξετάζουν το ενδεχόμενο για το αν πρέπει να ξεκινήσει η Έκθεση. Στην Ελβετία υπάρχουν τέσσερα συνολικά κρούσματα του ιού.
 

Toyota
moto