Η πολύ καλή οδηγική αίσθηση της C 180, σε συνδυασμό με το 9τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων και την ανάρτηση που απορροφά τα πάντα στο διάβα της, δημιουργούν ένα αυτοκίνητο με υποδειγματική οδική συμπεριφορά
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η πολύ καλή οδηγική αίσθηση της C 180, σε συνδυασμό με το 9τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων και την ανάρτηση που απορροφά τα πάντα στο διάβα της, δημιουργούν ένα αυτοκίνητο με υποδειγματική οδική συμπεριφορά εκτός των τειχών.

Οδική συμπεριφορά: Aλλη κλάση

56.304 Επισκέψεις στο άρθρο (17/2/2019)

Χωρίς ουσιαστικές αλλαγές, η οδική συμπεριφορά της ανανεωμένης C-Class χαρακτηρίζεται αρχικά από τα μεγάλα επίπεδα άνεσης που προσφέρει. Η μαλακή ανάρτηση, απομονώνει την κάθε ανωμαλία του δρόμου από το εσωτερικό της, ενώ σε συνδυασμό με την εξαιρετική ηχομόνωση του αμαξώματος προσφέρει και εξαιρετικά επίπεδα ποιότητας κύλισης. Γενικότερα την C-Class χαρακτηρίζει μια «βαριά» οδηγική αίσθηση που μεταφράζεται σε στιβαρό και σίγουρο πάτημα αλλά και μη ευέλικτη συμπεριφορά, που γίνεται αισθητή κυρίως σε αστικές συνθήκες. Από την άλλη, το σύστημα παραμετροποίησης της οδικής συμπεριφοράς που επεμβαίνει σε τιμόνι, κιβώτιο και κινητήρα και τα ρυθμίζει ανάλογα (Comfort, Eco, Sport, Sport+, Individual), της χαρίζει στις Sport και Sport+ ρυθμίσεις καλύτερα χαρακτηριστικά απόκρισης, κρύβοντας έτσι το βάρος και τον όγκο της σε μεγάλο βαθμό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Στην πράξη πάντως, το αμάξωμα της C 180 θα στρίψει αποφασιστικά και με ασφάλεια, παρουσιάζοντας πεισματικά ουδέτερη συμπεριφορά τόσο μέσα στη στροφή όσο και στην έξοδό της, με τους 156 ίππους της να μην μπορούν να ξεπεράσουν τα όρια της πρόσφυσης και παρά την μετάδοση της κίνησης στους πίσω τροχούς. Η αίσθηση έρχεται να συμπληρώσει την θετική οδηγικά εικόνα της, με τον οδηγό να έχει πολύ καλή πληροφορία από το τιμόνι και το πεντάλ των φρένων, ενώ τα τελευταία, πείθουν και με την απόδοσή τους.  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
OPEL